Вітаю Вас, Гость
Головна » 2010 » Лютий » 17
Гарна новина для 4 учасників загальноукраїнського конкурсу на тематику толерантності, що проходив протягом жовтня-листопада 2009р. під егідою Мережі Центрів європейської інформації України з нагоди відзначення «Європейського року креативності та інновацій» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з Бюро інформації Ради Європи в Україні та проектом «Teraz Wrocław».

Проект "Teraz Wrocław" відзначив спеціальними відзнаками роботи:


Робота №117 «Інший – не значить гірший», автори: Сидоркіна Анастасія, Сидоркіна Ірина, Нетесаний Артем, КДУ ім. М. Остроградського, КК НАУ, ВПУ №7, м. Кременчук, 19 – 21 p.


Робота № 40 «Толерантність» (газета-книжка) Мартинюк Ірина, НВК: гуманітарна гімназія ім. Пирогова, м. Вінниця, 10 р.

Проект "Teraz Wrocław" надіслав дипломи та вроцлавські сувеніри, які найближчим часом будуть передані вищезазначеним учасникам.

Просимо також зайти ... Читати далі »

Просмотров: 1237 | Добавил: OlegO | Дата: 17.02.2010 | Комментарии (0)

Відділ міжнародних зв'язків та Європейський клуб Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградського  за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні презентували студентам та викладачам можливості участі у програмах обміну, стажувань, та наукових досліджень за кордоном.

Для студентів, викладачів та випускників навчальних закладів, які бажають навчатися в іноземному вузі або пройти стажування у наукових закладах ЄС 15 лютого було проведено презентацію програм освітніх можливостей за кордоном.

Начальник відділу міжнародних зв’язків КДУ імені Михайла Остроградського Андрій Маркевич та фахівець відділу Людмила Качала представили слухачам програми з освіти, стажування та роботи в Сполучених Штатах Америки та Німеччині. С ... Читати далі »

Просмотров: 2765 | Добавил: OlegO | Дата: 17.02.2010 | Комментарии (2)