Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Липень » 1 » Виклики Євромайдану: планування проектів
15:18
Виклики Євромайдану: планування проектів

5 липня 2014 року відбудеться сесія планування діяльності  громадських активістів у регіоні.

До участі запрошуються активні громадяни з малих міст, сіл та районних центрів Полтавської області

Що буде?

Сесія відпрацювання практичних навичок реалізації проектів у громадах. Ми будемо планувати втілення своїх ідей, шукати однодумців і партнерів, складати бюджет, шукати фінансування, управляти коштами мікрогрантів.

Ми хочемо аби змінювалися люди, брали відповідальність на себе та ДІЯЛИ!

Яким чином?

Ми хочемо допомогти створити для нашого регіону простір, у якому активні громадяни зможуть спільно віднайти відповіді на найбільші виклики для України. Проте, варто почати щось робити у себе вдома, на вулиці, в селищі, районі… Для цього треба вчитися. Ми пропонуємо навчитися проектному підходу до вирішення проблем. Під час занять учасники дізнаються:

-Що таке проект та як він змінює життя. Хто може нам допомогти та що заважатиме

-Які етапи проекту, та як правильно їх спланувати

-Як скласти бюджет та залучити кошти на реалізацію. Поняття про донора і спонсора

 Обговоримо заявки учасників круглого столу 14 червня, які були подані на конкурс грантів на проведення комунікаційно-інформаційних кампаній.

 Відбір

До участі запрошуються активні громадяни, які мають потенціал лідера та готові активно діяти у своїй громаді та готові виділити увесь день 5 липня 2014 р. на роботу у проекті і в подальшому підтримувати активність у своєму місті.

Просимо повідомити про своє бажання взяти участь у планувальній сесії до 3 липня 2014 р. на адресу euroclub.kremen@gmail.com

Усім учасникам компенсуємо проїзд та харчування, а також надаємо можливості для втілення своїх ідей!   

Учасники проекту зможуть  брати участь у всіх заходах і проектах нашої організації та відвідати Польщу з навчальними візитами.

            Контакт: +380672768826 Олег Овчаренко

Проект реалізують: Громадський Сектор Євромайдану, Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща), Мережа «Громадські Ініціативи України»  та Товариство Лева (Львів). У регіоні проект адмініструє Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб».

Переглядів: 1226 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0