Вітаю Вас, Гость
Головна » 2010 » Липень » 1 » Об’єднана Європа починається у мені
20:58
Об’єднана Європа починається у мені


Дім зустрічей імені АнгелусаСілезіуса у Вроцлаві

у партнерстві з КІПЦ "Європейський клуб" реалізують спільний проект!

Короткий зміст:

1)Назва:

Zjednoczona Europazaczyna się we mnie

United Europe starts in me

Об’єднана Європа починається у мені

– освітній проект для молоді з Польщі, Білорусі, України і Республіки Молдови.

Період тривання проекту: 01/07/2010 – 15/12/2010

Учасники: молодіжні лідери у віці 16-18 років, 5 осіб + опікун, які зацікавлені темою проекту (див. нижче), які знають англійську мову на розмовному рівні, а також зацікавлені розповсюдженням результатів проекту у своєму середовищі. Відбір здійснюватиметься за мотиваційними анкетами.

Умова участі – суспільна активність молоді, зацікавленість європейською тематикою, міжнародними стосунками.

Зустріч всіх учасників: 15-23.10.2010 у Вроцлаві, під час якого учасники створять фільм та презентують його (22.10.2010).

Після зустрічі у Вроцлаві – учасники повинні будуть зробити презентаціювсього проекту та створеного ними фільму у своїй країні.

Тематика: європейська інтеграція у широкому сенсі (не тільки економічна, політична чи структурна); Європа цінностей; поняття інтеграції на особистому рівні, шкільному, локальному, державному і міжнародному; програма Східного партнерства; польський досвід європейської інтеграції; діалог між поколіннями з бабусями і дідусями та батьками про Європу, інтеграцію, європейські цінності, місце їх країн в Європі; європейська свідомість; співпраця молоді партнерських країн; кіномистецтво.

Кінцевою метою (продуктом) проекту буде кінофільм, який молоді учасники спільно знімуть і змонтують у Вроцлаві, а потім зможуть використовувати його в якості освітнього та інформаційного матеріалу під час заходів з європейської інтеграції у своїх містах. Також поширення ідей проекту відбуватиметься у власних родинах учасників через обговорення ідей інтеграції та досвіду трьох поколінь – молоді, їх батьків та дідусів і бабусь. Завдяки такому підходу процес інтеграції стане ближчим, більш живим і особистісним. Участь молоді у проекті стане подією та матиме значення для міста і школи, оскільки вказуватиме на те, що наше місто може і повинно брати участь у інтеграційних процесах.

Учасникам забезпечується подорож в обидва кінці, кошти візи, проживання, харчування, міський проїзд, білети на вхід до музеїв, промоційні матеріали.

Проект дофінансований Міністерством закордонних справ Польщі через конкурс «Промоція знань про Польщу 2010».

аплікаційна форма учасника

Переглядів: 1384 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0