Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Вересень » 17 » Міжнародний тренінг «MeetQ». Шукаємо учасників
13:47
Міжнародний тренінг «MeetQ». Шукаємо учасників

Розшукуємо  4-ох учасників (2х хлопців та 2х дівчат) для участі в міжнародному тренінг курсі «MeetQ», який відбудеться з 18 по 27 жовтня 2014 року в місті Дробета-Турну-Северин, Румунія. Молодь з Італії, Сербії, Румунії, Македонії та України протягом тижня прийматимуть участь в міжкультурних майстер-класах, тренінгах про комунікацію, лідерство, групову динаміку, неформальну освіту, а також більш глибоке розуміння культур, які беруть участь в проекті.

 

Загальною ідеєю проекту є просування роботи з молоддю й того, які навички повинен мати молодіжний працівник. Також організатори пропонують сфокусувати увагу на неформальній освіті методом Лабіринт-театру.

Проект закликає учасників дізнатися більше про концепцію Лабіринт театру, і як реалізовувати цю концепцію у власній країні. Проект надасть учасникам упевненістю в собі й необхідних компетенцій, щоб стати активними громадянами світу.

Вимоги для кандидатів:

  • 18 років й старше;
  • Володіння англійською мовою на розмовному рівні;
  • Наявний досвід роботи з молоддю;
  • Бере активну участь в громадському житті;
  • Бажання працювати в команді та планувати майбутнє співробітництво;
  • Має можливості реалізації отриманих знань та навичок (нових методів) серед свого локального середовища.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду до 275 євро. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (https://docs.google.com/forms/d/1F2ghEjCtZhtBWBqUbUSo3OJuXnD886pKtt8u0UxXU4w/viewform#start=openform ) до 24 вересня 2014 року.

Питання, деталі, уточнення – olenkoglazkova@gmail.com, 0501449467 або 0982396518 Альона.

***

Молодіжний тренінг "MeetQ", ініційований румунською організацією «ECONOMEQ» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та Magazzini Prensili (Італія), Informal group (Македонія), PREVENT (Сербія) й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Еразмус+». 

Переглядів: 1626 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 1.0/1