Вітаю Вас, Гость
Головна » 2009 » Жовтень » 30 » Мережа Центрів європейської інформації України оголошує конкурс творчих робіт для молоді на тематику толерантності
19:51
Мережа Центрів європейської інформації України оголошує конкурс творчих робіт для молоді на тематику толерантності

 Якщо ти молодий та креативний - в тебе є можливість виразити своє бачення толерантності, прийнявши участь у творчому конкурсі серед шкільної та студентської молоді. 

 Метою проведення конкурсу є пропагування провідної європейської цінності - толерантності в українському суспільстві засобами  мистецтва та креативного підходу.

 Конкурс проводиться  протягом жовтня-листопада 2009 року  в рамках відзначення «Європейського року креативності та інновацій»  під егідою Мережі Центрів європейської інформації України за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з Бюро інформації Ради Європи в Україні та проектом «Teraz Wrocław».

 На конкурс можуть подаватися творчі роботи, що виконані у креативний та  новаторський спосіб, що сприяють розумінню поняттю толерантності та  привертають  увагу до проблем нетерпимості у різних сферах. Прикладами таких робіт можуть бути: нестандартні стіннівки, фото/фотоколаж, аплікації, малюнки, витинанки, вироби з глини/пластиліну, орегамі тощо.

 

Участь у творчому конкурсі може брати шкільна та студентська молодь. Вітається подання колективних робіт від шкільних та студентських європейських клубів, неформальних об’єднань.

 

Категорії учасників:

1 категорія учасників (колективна робота) – європейські клуби, неформальні об’єднання;
2 категорія учасників (індивідуальна робота) – школярі;
3 категорія учасників (індивідуальна робота) – студенти.

Обов’язкові вимоги до усіх робіт:
• творчі роботи повинні відповідати заданій тематиці,
• кожна робота повинна супроводжуватися анкетою,
• згода автора/авторів на публікацію роботи в Інтернеті.

Критерії оцінки творчих робіт:
- творчий підхід,
- повнота розкриття заданої теми толерантності,
- охайність та майстерність виконання творчої роботи.

Роботи разом з анкетами слід подавати до регіональних Центрів європейської інформації, у випадку Полтавської області - до  Європейського клубу Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградського - 15 корпус, к. 15208а. (вул. Красіна 37/49)

Всі роботи будуть представлені на виставках з нагоди проведення Тижня Толерантності (16-22 листопада) в регіональних Центрах європейської інформації.

 Нагородження учасників відбудеться у регіональних Центрах європейської інформації під час проведення Тижня Толерантності в листопаді 2009р. Учасники конкурсу будуть нагороджені дипломами від організаторів та призами від Бюро інформації Ради Європи в Україні.

 Головний приз для 2-[ переможців серед студентської аудиторії – Вікенд у Вроцлаві, який забезпечить проект «Teraz Wrocław» (перебування у  Вроцлаві протягом 2 днів для однієї особи).

 

Роботи переможців будуть розміщені на сайті http://www.tolerant.org.ua

 

Організаційний комітет конкурсу складатиметься із представників Мережі Центрів європейської інформації України.

 

Більш детальну інформацію дізнайся у своєму регіональному Центрі європейської інформації та на сайті  http://www.tolerant.org.ua


Анкета тут

Останній термін подачі робіт на конкурс - 10 листопада 2009р.

 

 

Координатор:

Оксана Бондар

Центр європейської інформації у м. Вінниця

тел: +38-0432-524580

+38-097-3913590

е-пошта: eurocentrevinnitsa@gmail.com          

Олег Овчаренко

Європейський клуб КДУ імені Михайла Остроградського

тел.: +38-067-276-88-26 

е-пошта: euroclub.kremen@gmail.com

 

********************

Всеукраїнська мережа  центрів європейської інформації об’єднує 24 Центри, які створені за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» протягом 2005-2008р. 23 Центри європейської інформації функціонують на базі обласних наукових універсальних бібліотек у Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Івано-Франківську, Кіровограді, Луганську, Луцьку, Львові, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Рівному, Сумах, Тернополі, Ужгороді, Харкові, Херсоні, Хмельницьку, Черкасах, Чернівцях, Чернігові та у м. Сімферополь. У 2007 році відкрився перший пілотний ЦЄІ на базі бібліотеки вищого навчального закладу – Севастопольського національного технічного університету. 

Центри європейської інформації забезпечують доступ усіх бажаючих до інформаційних ресурсів, а також проводять просвітницько-інформаційні заходи, що спрямовані на популяризацію знань про європейську та євроатлантичну інтеграцію України.

Переглядів: 1875 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0