Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Березень » 1 » Конкурс малюнку «Формат: європейські цінності»
21:43
Конкурс малюнку «Формат: європейські цінності»


Громадська організація «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» та Європейський клуб Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського у партнерстві з Кременчуцьким міським молодіжним об’єднанням «Армія добра» та  шкільними європейськими клубами запрошують прийняти участь у конкурсі малюнку «Формат: європейські цінності».

 

«Формат: європейські цінності» – це відкритий міський конкурс малюнка, спрямований на усвідомлення молоддю загальноєвропейських цінностей: поваги до людської гідності, свободи, демократії, рівності, верховенства права та поваги до прав людини, зокрема осіб, що належать до меншин.

 

Конкурс проводиться як підготовчий етап  до святкування Дня Європи в Кременчуці в рамках загальноукраїнської кампанії «Я поділяю європейські цінності» під егідою Мережі центрів європейської інформації України та при підтримці «Європейської програми» Міжнародного фонду «Відродження».

 

Завдання конкурсу – мовою малюнку продемонструвати власне бачення таких європейських цінностей як людська гідність, свобода, демократія, рівність, верховенство права та права людини, зокрема осіб, що належать до меншин.

 

Умови конкурсу:

- Участь у конкурсі можуть брати особи не молодше 12 років;

- Кожен конкурсант може подати для участі в конкурсі своє бачення або однієї з вищезгаданих цінностей, або всіх цінностей разом в одному малюнку;

- До конкурсних робіт кожен учасник обов’язково повинен додати АНКЕТУ з поясненням щодо змісту роботи;

- Формат малюнку має відповідати формату А-3.

 Роботи будуть оцінюватися за наступними критеріями:

1. Художня якість малюнка.

2. Тема та ідея малюнка.

3. Оригінальність.

 

Просимо зазначити, що усі малюнки, надіслані на конкурс не повертаються. Кращі малюнки будуть представлені на виставках, з нагоди святкування Днів Європи в Кременчуці у травні 2011 року. Конкурсні роботи приймаються до 20 квітня 2011 року включно в Кременчуцькій гімназії №5 за адресою м. Кременчук, провулок Героїв Бреста, 65, каб.22 .

 Результати попереднього відбору буде оголошено 3 травня 2011 року, імена та роботи конкурсантів будуть розміщені на сайті ГО КІПЦ «Європейський клуб»: http://www.eu-klub.ucoz.ua та на сайті Мережі Центрів європейської інформації України: http://ukrcei.org/.  

 Переможці першого етапу конкурсу будуть запрошені на  святкування Дня Європи в Кременчуці та нагороджені почесними грамотами і памятними подарунками.

 Під час святкування Дня Європи відбудеться виставка робіт учасників конкурсу та народне голосування з метою визначення переможця. Кращі роботи стануть ілюстраціями до календаря Мережі центрів європейської інформації України.

 Конкурсні роботи приймаються з 20 лютого 2011 року по 20 квітня 2011 року керівниками шкільних європейських клубів та  відправляються в ШЄК Кременчуцької гімназії №5 імені Т.Г.Шевченка за адресою м. Кременчук, провулок Героїв Бреста, 65, каб.22, моб.тел..+38 (067) 9120024 (Пермякова Вікторія Анатоліївна).

 

За додатковою інформацією можна звернутися:

 

Європейський клуб Кременчуцького національного університету

ім. Михайла Остроградського, ауд. 15208а

e-mail: euroclub.kremen@gmail.com

моб. +38(096)276 88 26 (Олег Іванович Овчаренко)

моб. +38(097)482 14 11 (Світлана Григорівна Овчаренко)

  

Європейський клуб «Діалог» гімназії № 5

e-mail: vika-permyakova@mail.ru

моб.  +38 (067) 9120024 (Вікторія Анатоліївна Пермякова)

Переглядів: 2155 | Додав: OlegO | Рейтинг: 5.0/1