Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Лютий » 6 » "Я поділяю європейські цінності!" - гасло святкування Днів Європи
19:29
"Я поділяю європейські цінності!" - гасло святкування Днів Європи
25-28 січня 2011 року у Луганську відбувся методичний тренінг із розробки формату проведення Дня Європи - 2011 "Я поділяю європейські цінності” для Мережі центрів європейської інформації України та партнерських організацій. Захід організували Луганський Центр європейської інформації та ГО "Агентство стійкого розвитку Луганського регіону” під егідою Мережі центрів європейської інформації України за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження”.
Полтавську область представляла наша організація, тож Кременчук виступатиме офіційним містом у якому будуть пропагуватися європейськіт цінності. В рамках святкування 21 травня 2011 року передбачається:

 - організація Європейського кварталу на Площі Незалежності

 - проведення флеш-мобу

 - проведення екскурсії «Європейські цінності у моєму місті»

 - організація конкурсу малюнків «Символіка європейських цінностей»

Передбачається підтримка наших ініціатив з боку Мережі ЦЄІ України, Міжнародного Фонду «Відродження».

За результатами заходу буде вироблено методичні рекомендації, що стануть інструментом загальноукраїнської компанії "Я поділяю європейські цінності” з нагоди святкування Дня Європи у 2011 року. З рекомендаціями можна буде ознайомитись на сайті Мережі центрів європейської інформації України(http://ukrcei.org).

До загальноукраїнської компанія "Я поділяю європейські цінності” та до святкування Дня Європи зможуть долучитися волонтери, представники шкільних і студентських євроклубів, громадських організацій із різних міст України.

Переглядів: 1564 | Додав: OlegO | Рейтинг: 5.0/1