Вітаю Вас, Гость
Головна » 2010 » Травень » 18 » Євровікторина на свіжому повітрі
19:32
Євровікторина на свіжому повітрі
15 травня 2010 року з нагоди Днів Європи в Україні Кременчуцькі школярі весело демонстрували знання про Європу та ділилися враженнями на свіжому повітрі.

Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» у партнерстві з Євроклубом Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградського та Міським управлінням освіти провели вікторину серед учасників шкільних європейських клубів. Метою заходу було підвищення рівня обізнаності молодих українців про цінності європейського суспільства, співпрацю між Україною та ЄС, мотивування молодого покоління до участі в громадському житті креативним та цікавим способом.

Парк Миру став місцем проведення змагання, а свіже повітря, гарний настрій та бажання перемоги об’єднали 10 міських шкіл та понад 30 учасників. Під час виконання завдань учасники мали змогу проявити свої знання з історії та культури Європи, розуміння сучасних процесів розвитку світу, вміння мислити нестандартно та презентувати себе. Фінал передбачав, аби учасники підготувалися до уявної подорожі довільно вибраною країною, розповіли про її традиції, звичаї, кухню та пам’ятні місця. Найдотепнішими, найяскравішими та найкреативнішими визнані презентації Олександра Леванди з ліцею № 4, Анни Каріки з 26 школи та Володимира Сущенка з 20 школи.

Шестеро фіналістів з 10, 20, 26 та 4 шкіл отримали відзнаки від Представництва Європейської Комісії в Україні, а переможці ще й призи від Мережі центрів європейської інформації в Україні. Сподіваємося, Дні Європи сприятимуть самовдосконаленню молоді, бажанню проявляти свої знання, умінню налагоджувати співпрацю зі своїми колегами з інших міст України.

Олег Овчаренко

Переглядів: 1233 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0