Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Вересень » 18 » Євроклуб на фестивалі «Єднання» 20го та 21го вересня
11:48
Євроклуб на фестивалі «Єднання» 20го та 21го вересня

20го та 21го вересня наше місто єднатиметься. З 11 до 23ї години в парку «Придніпровський» триватиме VI Творчий фестиваль розвитку «Єднання». Тема фестивалю – «Назустріч один одному». Тож ми теж вирішили піти на зустріч й пропонуємо в рамках фестивалю 2 лекції Вуличного університету та зустрічі розмовного клубу англійської мови. Тож… Запрошуємо!

 

Субота та неділя о 12:40. СПІЛЬНОМОВА. English speaking club. Кирило Єкимов, Олександр Ємець, Наталя Трамбовецька, Альона Глазкова й інші аматори англійської мови.

Вже давно англійська мова визнана мовою міжнародного спілкування. Й хоч Кременчук знаходиться майже в самому центрі України (і здавалося б, з ким нам тут розмовляти англійською?), до нього часто приїжджають іноземні гості. Й сучасний світ сповнений можливостей для подорожей та саморозвитку. Особливо багато цих можливостей за кордонами нашої коханої країни.

Увага! Ми не вчимо англійській мові! Ми пропонуємо говорити. Не боятися й не соромитися. А просто говорити. Можливо без зауваження на часи, правила побудови речень і особливо на герундій :)  Говорити про все: себе, світ, духовні практики, мистецтво, психологію, сім’ю, сонце, небо, щастя… :)

Субота о 15:00. Як не дати іншим керувати собою? Протидія маніпуляціям. Костянтин Слісенко, психолог

Сучасний світ сповнений можливостей для маніпуляції людьми. Політики та журналісти, власники корпорацій, шеф, батьки, діти, друзі, кохані – іноді здається, що всі намагаються управляти тобою. Вже важко згадати, яке рішення прийняте самостійно, а яке було нав’язане кимось. Телевізор, реклама, домашні кажуть: «Купи! Продай! Працюй! Голосуй!». Як розрізняти дружні поради й безсовісні маніпуляції? Як захиститися від обману й не дати іншим керувати собою, розповість досвідчений кременчуцький психолог Костянтин Слісенко.

Субота о 16:40. Як втілювати у життя власні ідеї та мрії без грошей та зв’язків. Руслана Коренчук, громадська діячка, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Фундація Регіональних Ініціатив"(м. Київ)

Допомагати людям корисно і приємно. Але... Одні кажуть: "Кто людям помогает, тот тратит время зря". Інші подейкують, що це абсолютно не має сенсу, якщо у тебе нема грошей, зв’язків і впливовості. Кажуть, що змінити бюрократичний характер відносин між владою та простими людьми можуть тільки політики. А вкручувати лампочки у під’їзді, фарбувати лавки чи ставити дитячі гойдалки у дворі зобов'язані люди, які при владі або хочуть туди потрапити. Насправді все значно простіше і водночас складніше: зміни залежать від нас самих. Від наших сусідів, друзів та однодумців. Йога в парку від колеги, пофарбовані двері до під’їзду, чи клумба, посаджена спільно з сусідами – надихають на зміни. Які переваги надає громадська активність? З чого почати міняти себе й оточення? Як знайти й повести за собою однодумців? - це питання, на які дасть відповіді Руслана.

Більше про фестиваль – http://vk.com/event72875850

Переглядів: 1029 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0