Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Березень » 17 » Стартує проект EUROFIK / EuropeanFotoIdentityofKremenchuk / ЄвропейськаФотоідентичністьКременчука!
18:26
Стартує проект EUROFIK / EuropeanFotoIdentityofKremenchuk / ЄвропейськаФотоідентичністьКременчука!
Раді повідомити Вам, що Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» починає проект «Європейська Фотоідентичність Кременчука» (EUROFIK/EuropeanFotoIdentityofKremenchuk).
До участі у проекті запрошуються активні молоді люди віком від 16 до 28 років, які небайдужі до життя громади міста Кременчука та захоплюються фотозйомкою й усім, що з нею пов’язано. Обов'язковою умовою участі є наявність фотоапарату.
В рамках проекту зусиллями проектної групи буде створено фотоальбом міста, на фотографіях та в анотаціях до них молоді люди матимуть змогу висловити та обґрунтувати свій погляд на сучасні проблеми Кременчука. Опубліковані знімки (зі збереженням авторства, звісно) будуть презентовані в Кременчуцькому краєзнавчому музеї, а також на великому мультимедійному екрані, що на майдані Незалежності, під час проведення Днів Європи у Кременчуці 21 травня 2011 року.

Також учасники отримають можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом з однодумцями, отримати нові знання й розширити старі про Європейський Союз, конструктивно й з користю провести вільний час, набути цікавих та корисних знайомств. Відбір учасників відбудеться на основі анкетування. Заповнити аплікаційну форму ви можете прямо тут (скопіювавши і вставивши в браузер):

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dFpvR3h3NkljQzhUUnlSb2kxS2N5YVE6MQ#gid=0

Перший семінар відбудеться 3 квітня. Детальніше учасників буде повідомлено через електронну пошту, яку вони вкажуть у анкеті.

Анкети прохання заповнити до 24.03. Проект здійснюється Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром "Європейський клуб" за підтримки громадської організації "Центр європейських ініціатив" (м. Суми) та Мережі Центрів Європейської Інформації України.

Переглядів: 1135 | Додав: Кирило | Рейтинг: 0.0/0