Вітаю Вас, Гость
Головна » Архів новин

Тема лідерства часто здається заїждженою й неактуальною. Але в момент, коли потрібно знайти людину-лідера й вона (людина) не знаходиться, розумієш, що чогось в цій країні/громаді не вистачає. Тому надзвичайно актуальним виявився тренінг Leaders+, який відбувся у вірменському містечку Степанаван з 5 по 13 травня.

Цілий тиждень 32 молоді людини з 16 організацій з 9 країн Європи та Східного партнерства розмовляли про особисті й професійні якості лідерів, можливості лідерства й всякі інші речі.

Молодіжний тренінг був Leaders+ ініційований вірменською організацією «Stepanavan Youth Center» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клу ... Читати далі »

Просмотров: 1348 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 11.06.2014 | Комментарии (0)

Що робити після Революції Гідності? Як трансформувати Майдан у активність громад? Що потрібно нам для розвитку? Де взяти ресурси?

Пошук відповіді на питання пропонує новий проект для громад малих міст та районів

«Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії»

Громадський Сектор Євромайдану, Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща), Мережа «Громадські Ініціативи України»  та Товариство Лева (Львів) розпочинають реалізацію проекту «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії», котрий спрямований на розвиток громадянського суспільства України на регіональному та наці ... Читати далі »

Просмотров: 1339 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 30.05.2014 | Комментарии (0)

Спортивні, талановиті, вродливі і просто розумники! Увага!

Шукаємо 5ох учасників для молодіжного обміну з 14 по 22 липня 2014  

в місто Ітрі (Італія).

Що це буде?

Молодіжний обмін High Five for Active Life для людей, котрі переконані, що спорт – це запорука не тільки особистого здоров’я, а й економічного, соціального, екологічного благополуччя.

Завдяки поєднанню розваг та фізичних змагань організатори намагатимуться надихнути молодь брати участь ... Читати далі »

Просмотров: 1613 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 25.05.2014 | Комментарии (0)

19 травня о 18:00 в Просторі Ідей (вул. Чапаєва, 36Б) відбувся показ фільму «Іграшки»  в рамках проекту «Дні Європи – 2014. Діалоги про цінності» за підтримки Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Фільм розповідає про мешканців Жлобина, які намагаються заробляти на життя виготовленням та продажем м’яких іграшок. Якби абстрагуватися від обличь та обстановки, можна було б удосталь намилуватися котиками, зайчиками та слоненятками усіх можливих розмірів і кольорів. Але всі ці симпатяжки – лише фон та ширма.

Облуплені стіни, страшненькі старі меблі, запустіння, вбогість і тьмяність… Здається, навіть затхлий запах можна відчути через екран. І люди – або смутні, або сердиті, або озлоблені. Ніхто не посміхається, ніхто не хвалиться, ніхто не радіє. Вони просто живуть… або існують. Уся ця безнадія на якийсь час відступає, коли на залізничну станцію прибуває потяг. Прода ... Читати далі »

Просмотров: 1026 | Добавил: OlegO | Дата: 20.05.2014 | Комментарии (0)

Іграшки. Забавки. Інфантильність. Несерйозність. Такий стандартний асоціативний ряд випливає в голові при думці про іграшки. А що якщо це ціла промисловість? Величезна нелегальна й неконтрольована індустрія, яка допомагає цілому місту жити. Всі ці милі пухнастики, лапи, вушка, очі, рожеві, білі, сіренькі, руді…Так живе місто Жлобин в Білорусі. Про них й дивитимемося кіно в Просторі Ідей.

19 травня о 18:00 в Просторі Ідей (вул. Чапаєва, 36Б) відбудеться показ фільму «Іграшки», котрий  транслюватиметься в рамках проекту «Дні Європи – 2014. Діалоги про цінності» за підтримки Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Білоруське містечко Жлобин через 21 рік після розпаду Радянського Союзу. Більшість місцевих мешканців виживають виключно завдяки виготовленню ... Читати далі »

Просмотров: 1044 | Добавил: OlegO | Дата: 17.05.2014 | Комментарии (0)

16-17 травня у Кременчуці Молодіжна організація "СТАН" проведе серію інтерактивних заходів у рамках молодіжної просвітницької програми "Тридцять друге травня".

До Кременчука на святкування Днів Європи завітають представники МО "СТАН" Ярослав Мінкін (Луганськ, Україна) і Ганна Остафійчук (Міделбург, Нідерланди). Гості намагатимуться активізувати громаду у вирішенні соціальних проблем регіону, просуванні прав людини та демократичних реформ в українському суспільстві. На мешканців міста чекають жваві дискусії на теми дотримання прав людини, небезпеки фашизму та ксенофобії, а також нові знайомства та багато корисної інформації. Участь у всіх заходах безкоштовна.

Програма:

16 травня

15:00 – Тренінг з подолання стереотипів "Зроби крок вперед" ("Простір ідей", вул. Чапаєва, 36-б).

17 травня

15:00 &nd ... Читати далі »

Просмотров: 924 | Добавил: OlegO | Дата: 14.05.2014 | Комментарии (0)

Охтирська ГО «Ініціативи розвитку» на базі бібліотек влаштовує вперше унікальні  перегляди документальних стрічок Docudays UA в рамках проекту «Дні Європи в Україні -2014. Діалоги про цінності».   ... Читати далі »

Просмотров: 918 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

6 травня 2014 року о 12-00 годині у прес-центрі «Главком» ( вул. Інститутська 20/8) відбудеться презентація  всеукраїнського проекту  «Дні Європи 2014. Діалоги про цінності», який вже розпочався у 24 містах України.  Метою проекту є просування європейських цінностей громадськими організаціями та ініціативними групами у містах України,  інформування громадськості про переваги євроінтеграційних процесів в Україні.

Про складнощі та очікування від проекту   розповідатимуть:

Дмитро Шульга – директор Європейської програми Міжнародного фонду «»Відродження».

Олег Овчаренко – керівник проекту, Мережа центрів європейської інформації     України.

Альона Гетьманчук – директор Інституту світової політики.

Геннадій Кофман  - програмний директор ... Читати далі »

Просмотров: 956 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 30.04.2014 | Комментарии (0)

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA та  Центри європейської інформації запрошують переглянути документальні стрічки Docudays UA в рамках проекту «Дні Європи в Україні -2014. Діалоги про цінності». Покази тривають з 22 квітня до 23 травня у 13 областях України  на базі, бібліотек, ВНЗ та громадських організацій.

Вхід на всі покази – вільний.

У програмі - фільми  «Виховання Уляни», «Путінські ігри», «Іграшки», «Дивне кіно» та короткометражні фільми «Вегас», «Содік», «Йоанна». Детальніше про фільми дізнайтесь на сторінці фестивалю  – http://www.docudays.org.ua/2014/program/konkurs2014/. Покази пройдуть як у обласних центрах, так і в маленьких селах. Зокрема, п ... Читати далі »

Просмотров: 1032 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

«Сочинська Олімпіада привнесла до світового лексикону такі слова, як «откат» і «распил», - це цитата з фільму «Путінські ігри» Алєксандра Ґєнтєлєва. Саме цей фільм вчора, 25 квітня, переглядали й обговорювали в Просторі Ідей. У стрічці дається визначення цих слів, а нам сумно визнавати, що українцям вони зрозумілі без пояснень.

 Фільм «Путінські ігри» відкрив серію показів стрічок Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, які  транслюватимуться в рамках проекту «Дні Європи – 2014. Діалоги про цінності». І якщо під час фестивалю в Києві в глядацькій залі яблуку не було, де впасти, то в Кременчуці спраглих до документального кіно виявилося не так багато. Проте нікого фільм не лишив байдужим.

Як це так, держава зробила тебе бомжем? Хто собі як уявляє 45 мільйонів доларів (озвучений бюджет Сочинської Олімпіади) і золоту дорогу ( ... Читати далі »

Просмотров: 945 | Добавил: OlegO | Дата: 26.04.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 25 26 »