Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Березень » 10 » Міжнародний тренінг “Leaders Plus”
22:42
Міжнародний тренінг “Leaders Plus”

Розшукуємо 2-х молодих людей, старших від 18 років для участі в міжнародному тренінговому курсі, що відбудеться 5 по 13 травня 2014 року в місті Степанаван (Вірменія).

Тренінг курс направлений на підвищення якості молодіжних обмінів, за рахунок підвищення рівня лідерських якостей в молодих людей, які виступають (або хотіли б виступати) груп-лідерами на молодіжних обмінах в рамках вже майже закінченої програми «Молодь в дії» та нової – «Еразмус плюс».

Якщо ви колись були учасником молодіжного обміну, й страшенно хочеться спробувати себе ролі груп-лідера – то Вам сюди. Або ви не впевнені в тому, що зможете стати відповідальним, твердим і співчутливим груп-лідером – то Вам теж сюди. Або ж Вас ваблять слова «Коучинг» та «Менторинг» й хочеться допомагати людям у складних життєвих ситуаціях. То Вам теж сюди J

Мова проекту – англійська.

Вимоги до кандидатів:

- Молоді люди 18+, молодіжні працівники та лідери, що працюють з молоддю в складних життєвих ситуаціях;

- Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

- Наявність закордонного паспорта;

- Зацікавленість в розвитку власних вмінь в коучінгу та менторингу інших людей;

- Підтримка з боку організації щодо залучення або розробки власних проектів з коучінгу або менторінгу;

- Готовність приймати участь в підготовці до тренінгу та популяризації результатів проекту.

ФІНАНСУВАННЯ

Відповідно до правил Програми Молодь в дії, організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Відібрані учасники (які підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (скачати можна тут) до 20 березня 2014 року на електронну скриньку app.kremen@gmail.com з темою листа ТС_Leaders+. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу ТС_Leaders+_name_surname (наприклад, ТС_Leaders+_vasya_pupkin).

Питання - на мейл, або за телефонами 0501449467 або 0982396518

***

Молодіжний тренінг "Leaders Plus ініційований вірменською організацією «Stepanavan Youth Center» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та Initiative Group Alpbach Armenia (Вірменія), CISV - Georgia та Student Youth Council (Грузія), ChangeLog (Україна), Youth Generation та CREATORII (Молдова), в TE IS Foundation  та Rogers (Угорщина), Team Work та Support for Youth Development (Румунія), NUR  та Recrear (Італія), TERRA DI MEZZO (TDM) 2000 (Мальта), Crossing Borders (Данія) й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1162 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0