Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Серпень » 23 » Міжнародний молодіжний обмін «Ecological Orientation of Young People: Five Elements»
16:40
Міжнародний молодіжний обмін «Ecological Orientation of Young People: Five Elements»

      Розшукуємо 4x учасників (2 дівчат та 2 хлопців) для участі в міжнародному молодіжному обміні "Ecological Orientation of Young People: Five Elements", який відбудеться з 12 по 18 жовтня 2013 року в Мінську, Білорусь. Всі ми живемо на одній планеті. Як зробити її гармонійним середовищем для життя, зменшити рівень побутових відходів та на розумному рівні використовувати енергетичні та водні ресурси. Що таке еко-дружня форма життя? Як жити еко-дружньо?

 

Вимоги для кандидатів:

-          18-25 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-          Зацікавленість темою екології;

-          Готовність приймати участь в підготовці до обміну та популяризації результатів проекту.

30 молодих людей з Білорусі, Великої Британії, Вірменії, Туреччини, Чехії та України зберуться в білоруській столиці, щоб спробувати зрозуміти один одного, подискутувати, поділитися досвідом й точками зору. Вірите, що людська поведінка допоможе врятувати нашу планету від нас? Не вірите? Поїхали з нами до Мінська – там поговоримо! J

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Організаційний внесок – 20 євро.

Чекаємо ваших анкет (скачати можна тут, подробиці тут) до 15 вересня на електронну скриньку app.kremen@gmail.com з темою листа YE_Oct_13. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу YE_Oct_13_name_surname (наприклад, YE_Oct_13_vasya_pupkin). 

***

Молодіжний обмін "Ecological Orientation of Young People: Five Elements", ініційований білоруською організацією BYPU "New Faces" та чеською організацією Občanské sdružení Mladí zelení в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», International Center for Intercultural Research, Learning  and Dialogue (Вірменія), The ASHA Foundation (Велика Британія), GENCLIK ORGANIZASYONLARI DERNEGI (Туреччина) відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

 

Переглядів: 1256 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0