Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Листопад » 10
Любі друзі, нарешті до нас завітає Міжнародний фестиваль документального кіно!
14 листопада (понеділок) о 14.00 у конференц-залі Кременчуцького національного університету (1 корпус, 2 поверх, аудиторія 1211) відбудеться відкриття міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS в Кременчуці.
Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS в Україні проводиться вже восьмий раз. У 2010 році Docudays UA відбувся у 123 населених пунктах України. Фестивальні фільми переглянули близько 153 тисячі глядачів.
Вхід на всі кінопокази традиційно БЕЗКОШТОВНИЙ 

 

В рамках фестивалю відбудеться 19 показів фільмів на шести майданчиках, серед яких Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського (КрНУ), Кременчуцька гімназія ... Читати далі »
Просмотров: 1023 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 10.11.2011 | Комментарии (0)

14 листопада

14:00 – КрНУ – відкриття фестивалю, прес-конференція, перегляд та обговорення фільму Правосуддя для Сєргєя / Justi ce for Sergei/ Ганс Германс, Мартін Маат (Hans Hermans, Martin Maat) / Нідерланди (The Netherlands) / 2010 / 64`
«Правосуддя для Сєргєя» – вражаюча історія Сєргєя Магнітского, російського юриста, який помер у листопаді 2009-го у 37 років унаслідок тортур у слідчому ізоляторі Москви, так і не дочекавшись суду. його загибель викликала обурення світової спільноти, але в самій Росії корумповані чиновники, винуватці трагедії, не були й не будуть притягнуті до відповідальності. Через рік після смерті Сєргєя Магнітского фільм розповідає про чоловіка, який заплатив найвищу ціну, намагаючись викрити всеохопну корупцію, в лабетах якої опинилась Росія. Зараз сім’я і друзі Сєргєя вперше згодилися говорити на камеру, аби розповісти історію пересічного громадянина, який наважився протистояти корупції на найвищому рівні.

16:00 – Станція юних тех ... Читати далі »
Просмотров: 936 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 10.11.2011 | Комментарии (0)