Вітаю Вас, Гость
Головна » 2009 » Лютий » 25
     Як показує найрізноманітніший досвід, партнерство корисніше від конкуренції у будь-яких сферах, а тим більше в галузі громадської діяльності та розбудови демократичного суспільства. Тому ідея співпраці євроклубів міста задля досягнення спільної мети зовсім не нова і виникла давно.
Виходячи з таких міркувань, ГО «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", що реалізується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні була проведена творча майстерня, що зібрала школярів з активною громадянською позицією, членів євроклубів Кременчука, Комсомольська та Світловодська.
      На початку робочого дня євроклубівці приєдналися до учасників проекту «КІНОальтернатива», щоб разом переглянути фільм та обговорити тему «Демократія», адже кінозустрічі цілком можуть стати цікавою ... Читати далі »
Просмотров: 1691 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 25.02.2009 | Комментарии (2)

     Останніми вихідними Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» провів у КДПУ ім. Михайла Остроградського дводенний тренінг, який став відправною точкою проекту «КІНОальтернатива» в рамках програми «Чемпіони європейської освіти», проекту громадської організації «Європейський діалог» «Європейська освіта для неурядових ініціатив», метою якого є інтеграція активної молоді з різних навчальних закладів та поширення демократичних цінностей.
      У січні ми запропонували школярам та студентам міста заповнити анкету, в якій вони відповіли на ряд творчих питань та висловили свої очікування від проекту. З усіх надісланих анкет було відібрано 30 найкращих, на наш погляд, а їх авторів запрошено на вступний тренінг. Саме ці люди гратимуть основну роль у реалізації проекту. ... Читати далі »

Просмотров: 1721 | Добавил: CUPitoshka | Дата: 25.02.2009 | Комментарии (1)

     Ох, скільки ж тем у нас було на початку тренінгу... Та методом природнього одбору та всіляких компіляцій нам вдалося виділити десяток найбільш цікавих та значущих для Вас тем.

     Я думаю, що ця інформація не буде зайвою нікому) А неприхована радість деяких учасників - ще більше мене в цьому впевнила))) Може ще знайдуться люди, які б хотіли прийти на перегляд за певною тематикою, ласкаво просимо.

Відповіді на питання - як потрапити на ту чи іншу зустріч - за телефоном 80501449467


ТЕМАТИКА ДЛЯ КІНОЗУСТРІЧЕЙ


... Читати далі »

Просмотров: 1563 | Добавил: eu-klub | Дата: 25.02.2009 | Комментарии (2)

     Люди-чєловєкі, як буде зазначено вище, нарешті відбувся вступний тренінг проекту "КІНОальтернатива". На ньому і були сформовані списки проектних груп від №1 до № 5. Хто не знає, в якій він групі - дивіться нижче. Хто хоче приєднатися до проекту - пишіть в коментарі: хто Ви, що
Ви, до кого хочете "прибитися". Успіху і наснаги ВСІМ!)
з.і. у мене пропозиція для груп... Придумайте собі назву) Щоб веселіше було))))

СПИСКИ ПРОЕКТНИХ ГРУП

(Шановні учасники! Якщо ми десь помилилися у списках, або хтось зна ... Читати далі »
Просмотров: 1701 | Добавил: eu-klub | Дата: 25.02.2009 | Комментарии (2)