Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Січень » 19 » Запрошуємо на тренінг курс "EVS в світі" в Туреччину!
15:36
Запрошуємо на тренінг курс "EVS в світі" в Туреччину!

"EVS в світі"- це тренінг курс направлений на особистісний та персональний розвиток EVS волонтерів і візуалізацію навчального процесу в EVS проектах за допомогою молодіжного паспорту (Youthpass)

 Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» запрошує учасників з України прийняти участь в тренінговому курсі "EVS в світі", що відбудеться з 15 по 22 березня в м. Діярбакир, Туреччина.

 

Організатори хотіли б звернути увагу на розвиток навичок, знань та ставлення до хостингу волонтерів, а також на формальні, інформальні й неформальні навчальні процеси волонтерів і менторів під час EVS проектів. Також організатори хотіли б поговорити з учасниками про важливість сертифікату Youthpass в цих процесах, і зрозуміти, як волонтери можуть використовувати свої компетенції в повсякденному житті.

Протягом курсу учасники зможуть порівняти свої підходи і досвід співпраці з EVS зі своїми колегами з Білорусі, Вірменії, Італії, Мальти, Румунії, Туреччини та Угорщини. Програма курсу та його зміст організовані так, щоб забезпечити максимальну участь групи за допомогою активних та інтерактивних методів.

Хто може взяти участь в навчальному курсі?

- Вік старше 18 років;

- Молодіжні працівники, які безпосередньо працюють з молоддю, мають досвід роботи з EVS проектами в якості менторів, керівників і координаторів EVS проектів;

- Готові взяти участь у всьому курсі навчання;

- Мають організаційну підтримку для подальших заходів в рамках EVS;

- Здатні спілкуватися англійською мовою.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Організаційний внесок 30 євро.

Заповнені анкети слід надсилати на umutyg21@hotmail.com до 1 лютого.

 

Подробиці в додатку та за телефоном: 0501449467 або 0982396518 Альона.

Переглядів: 1460 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0