Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Квітень » 9 » Запрошуємо на Флюксарт вже в цю суботу!
21:10
Запрошуємо на Флюксарт вже в цю суботу!
У рамках міжнародного проекту «FluxArt» у Міському палаці культури 14 квітня о 18:00 відбудеться театральне свято. Кременчуцький троїцький театр разом з німецьким театром BAAl novo та іншими митцями покажуть результат спільної річної роботи.



Художнім центром дійства виступатимуть річки Дніпро та Рейн, які, за творчим задумом режисерів, уособлюють українців та німців, і в результаті мають злитися в спільну ріку культури і мистецтва. Увесь проект має за мету підвищити обізнаність про творчі цінності на території ЄС та в Україні шляхом використання інноваційного художнього вираження, обміну досвідом між творчими людьми; побудова «мосту» між різними націями; ініціювання художнього процесу між молодими українцями та німцями навколо ідеї особистості через метафору річок. Перфоманс планують представити великій аудиторії в Україні, Німеччині та Молдові.


Режисери українського та німецького театрів, Сергій Ситник та Едзард Шопмен


Німецькі та українські актори на прогулянці набережною Дніпра

Захід складатиметься з трьох частин:

Перша – бачення українськими театралами Дніпра та ідентифікації з ним;

Друга – бачення Рейну німецькими партнерами;

Третя – спільна частина. Об’єднання двох річок і створення єдиної ріки культури та мистецтва.

Робота німецьких та українських митців проходять з 8 квітня 2012 року щодня. Відкрита для журналістів репетиція та прес-конференція відбудеться 11 квітня о 15:00 у Міському палаці культури за адресою: бульвар Пушкіна, 2. В залі буде присутній перекладач, тож є можливість поставити питання як з україномовним, так і німецькомовним учасникам проекту (режисерам та акторам).

Організатором заходу виступають Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» спільно з Кременчуцьким Троїцьким театром, театром BAAl novo (Оффенбург, Німеччина) у рамках проекту «Тандем», що впроваджується за підтримки Європейської Комісії та Європейського культурного фонду. Проект реалізується за підтримки Управління культури і туризму виконавчого комітету міської ради міста Кременчука.

Квитки можна придбати у касах МПК або звернувшись за телефоном: 067 386 37 03. Перед перфомансом відбудеться фотовиставка, присвячена Дніпру. Щиро запрошуємо на перегляд фотовиставки (17:00) та українсько-німецького перфомансу (18:00)!

Подробиці, питання та пропозиції за телефоном:
096-155-87-66 (Юлія Кучевська)


Переглядів: 871 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0