Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Січень » 14 » ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ПРОЕКТІ «МУЛЬТПЛОЩАДКА ПОЗИТИВНИХ ЗМІН «АНІМАЦІЯ²»
17:37
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ПРОЕКТІ «МУЛЬТПЛОЩАДКА ПОЗИТИВНИХ ЗМІН «АНІМАЦІЯ²»

            Волоський фонд розвитку громади, Новосибірська громадська міська організація «Школа зростання», Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб», Фонд громади «Джерело», Горьківський фонд розвитку громади  оголошують конкурс на участь в освітньому проекті «Мультплощадка позитивних змін «АНІМАЦІЯ².

Під час проведення проекту учасники дізнаються про всі етапи створення мультиплікаційних фільмів, які спрямовані на вирішення актуальних соціальних проблем українського суспільства. За допомогою методів анімації та візуальної культури молоді лідери позитивних змін будуть мати можливість донести до жителів своєї громади гострі проблеми, необхідність їх вирішення та шляхи розв'язання. Особливий акцент буде приділятися екологічній освіті молоді.

До участі запрошується молодь у віці від 16 до 23 років, яка мешкає в наступних регіонах: Дніпропетровська, Донецька, Полтавська, Харківська, Запорізька області.

Оргкомітет вибере 10 найбільш вмотивованих представників. Перший етап проекту буде проходити 2-3 лютого 2013 року у місті Підгороднє Дніпропетровської області.  Сплата за проживання, харчування та  квітки в обидва боки здійснюється за рахунок оргкомітету проекту.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету в електронному вигляді за наступним посиланням: http://goo.gl/fQZnH

Аплікаційні форми необхідно подати до 22 січня 2013 року. Оргкомітет повідомить учасникам про результати конкурсного відбору по електронній пошті.

Контактні особи членів оргкомітету:

Ірина Каць    ns314@yandex.ua

Аліна Солнишкіна   alina1980sol@rambler.ru

Переглядів: 1382 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0