Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Вересень » 20 » Welсome to the European club! або Презентація ЄК в університеті
08:22
Welсome to the European club! або Презентація ЄК в університеті
 Пропонуємо Вашій увазі два дописи про одну, але важливу, подію )):

15 вересня в приміщенні Кременчуцького Національного Університету ім. Михайла Остроградського відбулося знайомство студентів з «Європейським клубом». «ЄК» - це об’єднання, в якому більшість – студенти. Це обдарована, творча молодь, яка зацікавлена у саморозвитку , у вдосконаленні своїх вмінь та  у прагненні до набуття нових знань. Розпочалося все у великій аудиторії. Мені це трохи незвично, адже я поки що школярка. Частина присутніх  уже знайомі з «Євроклубом», а деякі навіть мають статус «старожила». Тому так звану «свіжу кров» було помітно відразу.  Великі очі, надіюсь не з переляку, а з великою зацікавленістю та думки «Що я тут роблю?», які так і читались на обличчі деяких – це загальна характеристика «новачків». Тут-то я і себе згадала ненароком J , але в мене це швидко минулось . Якщо ти в «Євроклубі», то поступово стаєш «своєю людиною». Це не була якась там офіційна зустріч-знайомство «при параді»: спочатку всі почули життєві історії тих, хто уже давненько в «ЄК», як вони потрапили сюди, що  саме їх зацікавило та спонукало продовжити співпрацю. «Я прийшла в Євроклуб, тому що там можна втілити у життя ідеї» - розповіла Діана Пінчук . Я додала б, що там не тільки допоможуть реалізувати ідеї, а й нададуть можливість створити власний проект та навіть керувати ним!!! Яскравий приклад цьому:  Альона Глазкова з проектом «Кроками світових геніїв – унікальний туристичний маршрут Кременчуком», та Юлія Кучевська – з проектом нових мистецьких практик «FluxArt». Потім ми перейшли у більш затишну та меншу  аудиторію. Там переглянули презентацію щодо діяльності ЄК, його історію проектів, які вже минули, а також ті, що тривають або тільки в розробці. А бурхлива діяльність «Євроклубу» та невтомна праця їх засновників - викладачів університету - Олега та Світлани Овчаренків, надихають на думку про перспективне майбутнє кожного, хто долучився до цієї організації.

Автор: Лариса Овчаренко


Що воно таке - "Євроклуб", і з чим його їдять? Дізнатися про це, а також про освітні програми та громадські проекти отримали студенти КНУ імені Михайла Остроградського, переглядаючи презентацію та слухаючи розповіді своїх однолітків-євроклубівців.

А розказати можна багато. За майже три роки свого існування Євроклуб перетворився з маленької ініціативної групки на організацію, котра має стійкі партнерські зв'язки як з українськими, так і з закордонними організаціями, та досвід втілення масштабних проектів.

Ми були створені з метою поширення знань про євроінтеграційні можливості України, і наразі маємо можливості для проведення тематичних тренінгів, форумів, презентацій. Ми робимо дебати, кіновечори, вікторини та фотоконкурси. За нашими плечима - Екологічна школа, КІНОальтернатива, Cult.Cut, Дні Європи. Наші учасники приймають участь у міжнародних молодіжних обмінах та освітніх програмах, серед яких Study tours to Poland, European Voluntary Service, Youth in Action, Wschodnia Szkoła Zimowa. Євроклуб входить до Мережі Центрів Європейської інформації та має досвід залучення грантових коштів від різноманітних донорів.

Попереду у нас проекти, пов'язані з культурою та мистецтвом - FluxArt та "Слідами світових геніїв". У зв'язку з цим нам необхідні волонтери - небайдужа молодь, котра вже має певні навички або бажає їх здобути. Напрямки діяльності:

 - журналістика;

 - адміністрування інтернет-сторінки;

 - PR-менеджер;

 - фінансовий менеджер;

 - координатори проектів;

 - тренери-аніматори

Тож любі друзі! Якщо ви зацікавилися діяльністю Євроклубу, бажаєте дізнатись щось нове та цікаво провести час - ласкаво просимо!

 Ми відкриті до співпраці :)

 Нас можна знайти:

 39614, Кременчук, Полтавська область, вул. Красіна, 37/49

 15 корпус КНУ ім. М. Остроградського, аудиторія 15208а

 Телефон: 80672768826

 E-mail: euroclub.kremen@gmail.com

 Наша група "В контакте"http://vkontakte.ru/club4851181 (Група "Європейський Клуб КНУ")

--

 Diana Pinchuk



Переглядів: 1036 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0