Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Лютий » 5 » Внутрішній монолог прийняття етичних рішень
13:10
Внутрішній монолог прийняття етичних рішень

Яке рішення правильне, а яке етичне? Чи ці поняття тотожні? Як приймати рішення і потім спокійно спати? Чи слідування заповідям гарантує моральність і етичність цих рішень? Ці й подібні їм запитання були озвучені нашими гостями 1го лютого.

 

Саме в цей день до нашої організації завітали в гості представники Інституту лідерства та управління (ІЛУ) Українського католицького університету (УКУ). Але не тільки вони стали учасниками експериментальної  презентації «Простору ідей (ПІ)» для людей, ініціатив, творчості та гарної атмосфери. Також цього дня до нас завітали представники третього сектору, влади, культури, вчителі, медпрацівники, юристи, підприємці, журналісти. Всі вони стали учасниками тренінгу «Етика та сучасні виклики суспільства», який провів Тарас Тимо, викладач, перекладач, богослов, директор бібліотеки УКУ. Всі запрошені виявили жваву зацікавленість темою. Чотири години точилася дискусія щодо моралі, відповідальності, характеру та критеріїв етичного рішення, а також учасникам презентували схему-пам’ятку прийняття рішень, які б залишили совість чистою.

Години тренінгу промайнули дуже швидко. Сподіваємося, що всі учасники користуватимуться отриманими знаннями та навичками в своєму подальшому житті. Й навіть у випадку неморальних рішень розумітимуть відповідальність за них J

Переглядів: 1016 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0