Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Жовтень » 18 » «Тьомкін vs. Мане-Кац» - кременчуцькі краєзнавці дискутуватимуть
10:38
«Тьомкін vs. Мане-Кац» - кременчуцькі краєзнавці дискутуватимуть
22 жовтня о 14-й годині в приміщенні Кременчуцького міського палацу культури імені Г. І. Петровського розпочнеться громадська дискусія в рамках проекту «Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком». Організатором заходу виступає громадське об’єднання «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб». Проект реалізується в рамках Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження». 

 

Захід має на меті об’єднати учасників навколо відомих в Україні і Європі особистостей та історичних місць Кременчука, з якими вони були пов’язані (наприклад, В.Вернадський, А.Макаренко, Д. Сарті, М.Колачевский, Д.Тьомкін, І.Мане-Кац, Л.Блох, К.Флейшиц, Л.Євселевский, В.Маслов, І.Ізгур, В.Гульд та ін). Також планується презентація результатів дослідження громадської думки щодо іміджу міста очима його мешканців. Потенційні учасники цього мозкового штурму – краєзнавці, науковці, представники влади, ЗМІ, творчої інтелігенції, громадські діячі, молодь.
Своєрідною винагородою учасникам дискусії та всім мешканцям міста буде концерт, присвячений пам’яті видатного українського композитора Михайла Кaлачевського, що розпочнеться того ж дня о 16й годині. Організатором концерту є дитяча музична школа імені М. Калачевського та управління культури і туризму виконкому Кременчуцької міської ради.
Початок реєстрації о 13:30.

* * *
Метою проекту «Кроками світових геніїв» - унікальний туристичний маршрут Кременчуком», що здійснюється Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» є сприяння формуванню іміджу Кременчука, як міста європейських коренів, через залучення громадськості до ознайомлення з культурною та історичною спадщиною, пов’язаною з життям та діяльністю особистостей, відомих в Україні та Європі, шляхом розробки нового унікального туристичного маршруту у вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету.
Прикріплення: Малюнок 1
Переглядів: 964 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0