Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Лютий » 17 » Простір відкрито. Чекаємо ідей!
20:39
Простір відкрито. Чекаємо ідей!

Тут все не так, як у людей. Малюнки розташувалися на стільцях та шафах, настільним іграм знайшлося місце у старій валізі. Інша валіза заповнена книжками. Книги складені також у телевізорі, а музичні інструменти розставлені то тут, то там. Столиками слугують розфарбовані ящики або дивна дошка. Та задум у тому й полягає, щоб кожен сам створив собі простір, який буде йому зручним і спонукатиме до думок та ідей.

У суботу 16 лютого у Кременчуці з’явилося «третє місце» під назвою «ПІ». Отже, збільшилася кількість місць, де можна не лише відпочити, а й провести час з користю та задоволенням. Перші відвідувачі та гості ознайомилися з простором, переглянули виставку фотографій Ірини Сидоркіної, поділилися думками про майбутнє.

"Простір ідей" (або скорочено ПІ) - це проект, спрямований на творчий та інтелектуальний розвиток. "ПІ" може бути використано для презентацій, виставок та інших культурних заходів, які об‘єднують людей. Також сюди можна просто прийти з друзями випити кави або почитати книжку. Принцип відшкодування при цьому такий – плата здійснюється не за якийсь окремий сервіс, а за використаний час.  

Гостям простору пропонується чай та кава з печивом (можна приносити їжу з собою), а також до розпорядження:

-          БІБЛІОтека, ФІЛЬМОтека та НАСТІЛЬНА ІГРОтека;  

-          Wi-Fi інтернет, копіювальна машина, сканер та принтер;

-          зарядка мобільних телефонів;

-          перегляд виставок, концертів та участь у різноманітних подіях

 

«Простір Ідей» покликаний виконувати функції неформального інтелектуального зібрання, місцевого форуму, неофіційного інформаційного центру та просто місця для розваг. Для того, щоб часто бачитись із друзями, потрібне відповідне місце. «Простір Ідей» якнайкраще для цього підходить, адже тут кожен може почувати себе вільно, не будучи ні гостем, ні господарем.
Місце, яке надає можливості для перевірки ідей та думок в умовах, вільних від формальностей та ієрархії аудиторії.

Запрошуємо до нас! 

Переглядів: 923 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0