Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Травень » 28 » Молоді кременчужани говоритимуть з ровесниками Незалежності про реалізацію своїх прав в Україні
21:34
Молоді кременчужани говоритимуть з ровесниками Незалежності про реалізацію своїх прав в Україні
1 червня об 11-00 годині в Галереї QБ (вул. Перемоги, 3а) відбудеться презентація проекту «Моя незалежність: двадцятирічні про права людини в 20-річній Україні» та брошури з історіями життя молодих людей, життя яких вдалося і не дуже. Проте усі вони по-своєму щасливі.

Двадцять ровесників Незалежності з Кам’янця-Подільського, Одеси, Кременчука і Луганщини, що стали героями проекту, розповіли свої життєві історії. Хтось із них вже успішний і самостійний, хтось тільки вчиться відстоювати себе і шукає своє місце під сонцем, когось доля закинула далеко від України, а дехто вже стільки пережив і побачив, що вистарчило б років на сорок. Кожен з них по-різному оцінює можливості реалізації своїх прав у незалежній Україні.

Запрошуємо до участі в презентації, аби більше дізнатися про те, які можливості у сфері прав людини відкрилися перед молоддю зі здобуттям Україною незалежності, над чим нашій державі ще слід добре попрацювати, набратися досвіду на прикладі героїв проекту, як своїми правами користуватися і їх відстоювати.

Гості заходу матимуть змогу зустрітися з авторами та героями, отримати брошуру, видану в рамках проекту, подискутувати та насолодитися спілкуванням із цікавими людьми.

Довідка:

Брошура видана в рамках проекту «Моя незалежність: двадцятирічні про права людини в 20-річній Україні», що реалізовується благодійною організацією «Центр освітніх ініціатив» зі Львова.

Історії про героїв підготували п’ять груп, що представляють:

Громадську організацію «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» (Полтавська область),
Луганську спеціалізовану школу № 11,
Одеський національний університет ім.І.Мечникова та Центр дитячої і юнацької творчості,
Раду школярів міста Кам’янця-Подільського «Нова генерація лідерів» (Хмельницька область),
Чмирівський навчально-виховний комплекс «Школа-гімназія» (Луганська область).

Допомогу в організації презентацій надає Мережа центрів європейської інформації України.

Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
Переглядів: 991 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0