Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Жовтень » 10 » Молодь Центрів європейської інформації Кременчука, Дніпропетровська та Сум об’єднаються для обговорення кіно
21:28
Молодь Центрів європейської інформації Кременчука, Дніпропетровська та Сум об’єднаються для обговорення кіно
Європейський клуб КНУ ім. М. Остроградського спільно з ЦЄІ міст Дніпропетровськ та Суми у стінах Кременчуцького університету реалізують волонтерський міні-проект.


Ми переглянемо змістовне кіно на тему жорстокості, проведемо дискусію за чашечкою чаю або кави. Також визначимо проблему і намагатимемось знайти шляхи її вирішення.Крім того, у програмі заходу інтерактивні ігри та «льодоколи», які допоможуть «розкритися» кожному.
Кіноперегляд відкритий для активної та безкорисливої молоді, готової обговорювати сучасні проблеми європейського та українського суспільства; здатної сприяти їх вирішенню.
Завітавши до нас, Ви маєте можливість приємно та корисно провести час, отримати багато цікавої інформації та знайти нових друзів або однодумців. У програмі – перегляд гострого кіно на тему школи і насильства, забороненого для показу дітям до 16 років!Можливо, Ваша думка є особливою та здатна змінити погляди інших. Тож, приходьте та поділіться нею!
 
Чекаємо на Вас 15 жовтня о 14:00 за адресою: КНУ ім. Остроградського (вул. Першотравнева 20), 5 корпус, ауд. 5508.
 
З приводу будь-яких питань та пропозицій дзвоніть за телефоном:
096-155-87-66 (Юлія)
 
**
Захід відбувається в межах проекту «Волонтерство – шлях до успіху» Мережі Центрів європейської інформації України за підтримки МФ «Відродження».

Кучевська Юлія
Переглядів: 941 | Додав: Пеппі | Рейтинг: 0.0/0