Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Міжнародний тренінг курс «Youth in Action - Intercultural Learning at its best»
23:11
Міжнародний тренінг курс «Youth in Action - Intercultural Learning at its best»

Розшукуємо 3x учасників для участі в міжнародному тренінг-курсі "Youth in Action - Intercultural Learning at its best", який відбудеться з 7 по 15 грудня 2013 року в місті Гянджа, Азербайджан. Всі ми живемо в різних країнах, маємо різні культури та погляди. Чи можемо ми продуктивно спілкуватись та навчатись разом? Як дивитесь на власне майбутнє ви, а як – ваші однолітки?

Вимоги для кандидатів:

-          Вік 18+;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-  Учасник має бути волонтером або постійним членом/активістом громадської організації, походження з мультикультурної або мультиетнічної спільноти буде додатковим бонусом;

-         Готовність приймати участь в підготовці до тренінгу та популяризації результатів проекту.

27 молодих людей з Азербайджану, Іспанії, Естонії, Грузії, Польщі, Румунії, Туреччини, Італії, Нідерландів та України зберуться в азербайджанському місті Гянджа, щоб розвинути свої навички міжкультурного спілкування, спробувати зрозуміти один одного, подискутувати, поділитися досвідом й точками зору. Вірите, що, незважаючи на географічну віддаленість люди можуть мати споріднені погляди? Не вірите? Поїхали з нами до Гянджі – там поговоримо! J

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (скачати можна тут) до 27 жовтня на електронну скриньку app.kremen@gmail.com з темою листа ТС_Dec_07. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу ТС_Dec_07_name_surname (наприклад, ТС_Dec_07_vasya_pupkin).

***

Міжнародний тренінг курс "Youth in Action - Intercultural Learning at its best", ініційований азербайджанською організацією «Bridge to the Future» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», Vicolocorto (Італія), Stichting Diversiteitsland (Нідерланди), Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (Румунія), European Foundation for Education and Development (Польща), NGO Club YEU Estonia (Естонія), Youth Association Oportunidad Europa (Іспанія), Siirt Genclik Sosyal Dernegi (Туреччина), SANOKALAKO INICIATIVA-Civic Initiative (Грузія), НГО «Іскра»(Україна) відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1269 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0