Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Березень » 19 » Міжнародний молодіжний обмін "F.O.C.U.S: Globe!"
21:03
Міжнародний молодіжний обмін "F.O.C.U.S: Globe!"

       Розшукуємо 4х учасників (2 хлопців і 2 дівчат) для участі в міжнародному молодіжному обміні "Fostering Open and Creative Urban Sustainability: Globe!", який відбудеться з 13 по 20 травня 2013 року в Скоп'є, Македонія і поділися власними уявленнями про проблеми міських екосистем з іншими молодими людьми з 6 різних країн.

  

Вимоги для кандидатів:

-          18-25 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовною рівні;

-          Наявність чинного закордонного паспорту;

-          Зацікавленість тематикою;

-          Готовність приймати участь в підготовці до обміну та популяризації результатів проекту.

Молодіжний обмін "F.O.C.U.S: Globe", ініційований македонською ГО Mladiinfo FEJS МК в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», відбувається за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії». Обмін об'єднає 34 молодих людей з Македонії, Сербії, Великобританії, Латвії, Болгарії та України. Його мета – надати можливість обговорити питання сталого розвитку міських екосистем, підвищити обізнаність молоді щодо глобальних проблем, таких як охорона навколишнього середовища та впровадження ідей сталого розвитку, які впливають на їхнє повсякденне життя і спільне розуміння екології планетарних змін, через навчання й пізнання інших країн і їхніх культур.

Під час обміну учасники будуть намагатися за допомогою неформального навчання запропонувати різні "методи на кожен день", щоб зробити Скоп'є придатнішим для життя. Всі учасники разом з лідерами груп організують "День прибирання" на річці Вардар, яка проходить через Скоп'є.

Для кращої візуалізації проблеми учасники розроблять також логотип і слоган обміну, які прикрасять екологічні торби, що будуть розповсюджуватися з закликом задуматися над концепцією сталого розвитку та не використовувати одноразові пакети в крамницях. Ця щоденна дія зможе допомогти змінити екологічну ситуацію на краще, а також приверне увагу громадськості до екологічних проблем.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду.

Чекаємо ваших анкет до 5 квітня на olenkoglazkova@gmail.com з поміткою «YE in Macedonia». Перевага надаватиметься учасникам з Кременчука. Подробиці обміну в тут.

Переглядів: 1556 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0