Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Березень » 11 » Міжнародний молодіжний обмін “Everybody smiles in the same language”
23:10
Міжнародний молодіжний обмін “Everybody smiles in the same language”

Розшукуємо 5-х молодих людей, у віці 18-30 років для участі в міжнародному молодіжному обміні, що відбудеться 20 по 28 травня 2014 року в Кахетії (Грузія).

 

Метою проекту є поширення серед молоді знань щодо культурного розмаїття, стереотипів, толерантності через застосування методів неформальної освіти та мистецьких заходів. Учасники говоритимуть про стереотипи і їх наслідки. Остаточними «продуктами» молодіжного обміну стануть флешмоб в центрі міста, та стріт-арт об’єкт, котрі наочно поширюватимуть ідеї необхідності розвіювання стереотипів. Створюватися вони будуть безпосередньо учасниками обміну під керівництвом експертів.

Мова проекту – англійська.                 

Вимоги до кандидатів:

- Вік 18-30 років;

- Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

- Наявність закордонного паспорта;

- Зацікавленість темою проекту й внутрішня необхідність боротися зі стереотипами;

- Базові здібності в малюванні, створенні графіті;

- Готовність приймати участь в підготовці до обміну та популяризації результатів проекту.

ФІНАНСУВАННЯ

Відповідно до правил Програми Молодь в дії, організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Відібрані учасники (які підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (скачати можна тут) до 1 квітня 2014 року на електронну скриньку app.kremen@gmail.com з темою листа YE_ESSL. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу YE _ ESSL _name_surname (наприклад, YE _ ESSL _vasya_pupkin).

Питання - на мейл, або за телефонами 0501449467 або 0982396518

***

Молодіжний тренінг "Everybody smiles in the same language” ініційований грузинською організацією «Colorful House» спільно з литовською організацією «Europos savanoriu tarnybos asociacija «Saltes» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та Associacao CHECK-IN –Cooperacaoe Desenvolvimento (Португалія), Parnumaa Kutsehariduskeskus (Естонія), Youth United for Georgia (Грузія) й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1518 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0