Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Вересень » 7 » Кременчуцький Євроклуб КНУ імені М.Остроградського та Центр європейської інформації у місті Вінниця реалізують спільний проект
21:21
Кременчуцький Євроклуб КНУ імені М.Остроградського та Центр європейської інформації у місті Вінниця реалізують спільний проект

Новий захід, ініційований Євроклубом та ЦЄІ у м. Вінниця, буде проведений у вересні або жовтні цього року для дітей одного з дитячих будинків Вінниці. Метою даного заходу є інформування дітей про Європу у розважальній формі: шляхом організації театралізованої вистави європейської казки та пізнавально-активних ігор, що стосуватимуться, перш за все, відомостей про Європейський Союз.


На початку жовтня дітям віком 7-12 років планується прочитати казку про Європу і організувати інсценування дітьми невеличкого епізоду художнього твору. Це допоможе розкрити їх здібності та поглибити таланти дітлахів, а головне – надасть можливість поінформувати малечу про європейські цінності в ігровій формі. Сподіваємось, що нам вдасться не тільки познайомити малят з країнами Європи, з європейськими казками та разом пограти у пізнавальні ігри, а й приємно провести час.

 

** Зустріч проводитиметься за підтримки «Центру європейських ініціатив» в м. Суми в межах проекту «Волонтерство – шлях до успіху. Підвищення спроможності Центрів європейської інформації» під егідою Мережі Центрів європейської інформації України за підтримки МФ «Відродження».

Переглядів: 992 | Додав: Пеппі | Рейтинг: 0.0/0