Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Травень » 11 » «Колись ми станемо щасливими»?
10:01
«Колись ми станемо щасливими»?

          До хорошого швидко звикаєш. Так і наше місто поступово звикає до якісного кіно та  Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Цього року хороше кіно на актуальні теми прийшло в наше місто раніше від Мандрівного фестивалю. В рамках святкування Днів Європи відбуватимуться спеціальні покази від Docudays UA.

 

25 травня о 16:00 Європейський клуб запрошує до «Простору ідей» (вул. Чапаєва, 36Б) на показ документального фільму «Колись ми станемо щасливими», який в 2012 році був визнаний кращим у короткометражній програмі.

У фільмі йдеться про Даніеля, юнака з Ліпіни, найбільш нужденного містечка в усій південній Польщі. Даніель прагне вирватися з суцільної бідності. Озброєний камерою на мобільному телефоні, він вештається своїм кварталом, розпитуючи дітей та дорослих про їхні мрії. Чи справдяться ті мрії бодай для когось? Поки він фільмує, перед нами розгортається прихована площина: любов між Даніелем та його харизматичною бабусею. Чи він коли-небудь спроможеться закінчити свій фільм?

Вхід вільний!

Питання: 0501449467 – Альона, 0974821411 - Світлана

***

Проект "Дні Європи в Україні - 2013” Товариства "Український Народний Дім в Чернівцях" та Мережі Центрів європейської інформації України (http://ukrcei.org) реалізовується за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження”. Проект передбачає проведення Днів Європи у травні 2013 року у регіонах України з фокусуванням на дискусіях про європейські цінності, зокрема, тематиці прав людини та громадянської активності.

Переглядів: 960 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0