Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Жовтень » 15 » Євроклуб КНУ та ЦЄІ у місті Вінниця розважили дітей дитячого будинку
13:24
Євроклуб КНУ та ЦЄІ у місті Вінниця розважили дітей дитячого будинку
У Вінницький дитячий будинок «Гніздечко» 13 жовтня завітали представники Євроклубу Кременчуцького національного університету та ЦЄІ у місті Вінниця. Метою приїзду стало інформування дітей про Європу у розважальній формі та проведення пізнавально-активних, інтерактивних ігор.


Протягом майже двох годин провели волонтери з дітьми у веселій дружній компанії. У формі ігор було проведено знайомство. Виявилось, що більшість дітей хочуть бути схожими на сучасних «мультяшних» персон, таких як Пітер Пен, Супермен, Людина-павук, Братц тощо. Були й варіанти Русалоньки, Дюймовочки та Попелюшки. А так, як кожна казка написана автором, була можливість згадати країну-батьківщину казки.

Наступним етапом заняття стало вгадування героїв європейських казок: одна людина показувала героя, описувала, інші учасники заходу – висували свої припущення щодо зображуваного об’єкта.

Після цього волонтер з Польщі – Марта – розповіла дітям польську народну казку про дракона. Малюки слухали уважно, ставили запитання.

Для стимулювання слухняності волонтери віддали дітям лист від Діда Мороза, в якому йшлось про те, що він знає про їх слухняну поведінку і дружелюбне ставлення одне до одного. А також сказано: якщо так буде і надалі, то в Новий рік усі слухняні дітки отримають від нього подарунки. Особисто я, як волонтер, зробила висновок, що найкращий дарунок для дітей – це увага.

Крім того, волонтери принесли з собою велику намальовану валізу. На ній було зазначено все, що вони привезли до дитячого закладу. У свою чергу, діти залишили свої враження, коментарі, побажання – хтось в усній формі, дехто – письмово, поклавши у одну з великих кишень валізи папірці з написами, виведеними обережно і зі старанням дитячими ручками.

Наприкінці зустрічі волонтери пригостили дітей печивом та цукерками, а також на згадку подарували малятам розмальовки і канцелярські товари. На що один з діточок сказав: «А це і все? Більше подарунків не буде?». :)
Переглядів: 1066 | Додав: Пеппі | Рейтинг: 0.0/0