Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Лютий » 20

Чергова зустріч кулькатівців відбулась 18 лютого у 15 корпусі КНУ імені Михайла Остроградського завдяки Європейському клубу. Присвячена вона була Великій Британії (Ірландія розглядалась раніше).
Вечір, як і зазвичай, почався з чашечки запашного чаю. І це глибоко символічно, тому що за народами Британії міцно закріпилась слава найбільших поціновувачів чаю. Найчастіше вживають чорний чай з додаванням молока. Тому у культуру країни ми були посвячені, випадково розливши молоко на підлогу.:)
У сфері кулінарії острівна країна Західної Європи сповнена сюрпризів. З одного боку, це різноманітні страви з усіх куточків світу, з іншого, завдяки вродженому консерватизму, британці спромоглись зберегти традиційні наїдки у своєму споконвічному вигляді. Тому, дізнавшись про кухню країни та її чайну історію (опанувавши теорію, так би мовити) ми перейшли до більш цікавої справи ─ скуштували смачний пудинг, политий шоколадною підливкою ( це вже була практика). Крім того, зимового вечора кожний з ... Читати далі »
Просмотров: 4773 | Добавил: OlegO | Дата: 20.02.2011 | Комментарии (1)