Вітаю Вас, Гость
Головна » 2009 » Грудень » 14

     12 грудня у Кременчуцькому державному університеті імені Михайла Остроградського відбулося підведення підсумків та нагородження переможців регіонального конкурсу творчих робіт на тематику толерантності , проведеного під егідою Мережі Центрів європейської інформації України.

 

      Конкурс творчих робіт проводився протягом жовтня-листопада з нагоди відзначення "Європейського року креативності та інновацій" з метою пропагування провідної європейської цінності - толерантності в українському суспільстві засобами мистецтва та креативного підходу за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" (http://www.irf.kiev.ua) у партнерстві з Бюро інформації Ради Європи в Україні (http://www.coe.kiev.ua ) та проектом "Teraz Wroc?aw" (http://www.study-in-wroclaw.pl). Регіональним партнером ініціативи на Полтавщині виступив Європейський клуб Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградського у співпраці з освітніми заклада ... Читати далі »
Просмотров: 1368 | Добавил: OlegO | Дата: 14.12.2009 | Комментарии (1)

У понеділок 7 грудня о 13.00 волонтери Європейського клубу Кременчуцького державного університету ім. Михайла Остроградського долучились до Громадського руху «Не будь байдужим!», вирушивши центральними вулицями міста Кременчука, аби провести в акцію «Бізнес зустрічає українською».

Ця акція вже відбулася у Києві, Кривому Розі, Миколаєві, Кіровограді, Дніпропетровську, Харкові. Кременчук також приєднався до неї.

Рух відомий своїми яскравими та оригінальними заходами із залученням українських зірок. Так само, як і попередні, ця подія покликана привернути увагу та розширити сфери використання української мови. Метою цієї акції було підшт ... Читати далі »

Просмотров: 1446 | Добавил: OlegO | Дата: 14.12.2009 | Комментарии (3)