Вітаю Вас, Гость
Головна » 2009 » Вересень » 22
Міжнародний день миру був запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році для «поширення і утвердження ідеалів миру як у стосунках всередині всіх держав і народів, так і в стосунках між ними». Двадцять років по тому було вирішено щорічно відзначати 21 вересня як «день глобального припинення вогню і відмови від насильства» з закликом до держав, організацій та окремих осіб відзначати цей день, допомагаючи ООН підтримувати мир в усьому світі.
21 вересня міський Парк Миру став місцем мирного змагання школярів. Шість збірних команд учнів гімназії № 5 та загальноосвітніх шкіл № 28 та №1 стартували о 14 годині, аби весело та креативно випробувати свої знання з європейської тематики, народних пісень, географії, а також вміння організувати перехожих на участь у конкурсах. Організацію акції взяв на себе Європейський клуб «Діалог» гімназії № 5 ім. Т.Г. Шевченка.
Методичне забезпечення здійснював Європейський клуб Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградсько ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1645 | Добавил: OlegO | Дата: 22.09.2009 | Комментарии (0)