Вітаю Вас, Гость
Головна » 2009 » Травень » 26
ЗАПРОШУЄМО ШКОЛЯРІВ ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ ПРЕЗЕНТАЦІЙ РОДИННИХ ТРАДИЦІЙ

Шановні друзі,
     З нагоди Днів Європи в Україні, Року молоді в Україні та Європейського року креативності та інновацій запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі презентацій родинних традицій.
     У 60-х роках 20 ст. у нашому регіоні були побудовані найбільші промислові об’єкти. За традиціями того часу до їх будівництва та діяльності залучали вихідці з різних частин і республік СРСР, представники різних національностей. Сьогодні змінились покоління, відбулася асиміляція, але національні традиції певною мірою збереглися в сім’ях. Це, наприклад, пам’ять про День та місце народження дідуся, пам’ять смаку бабусиних пирогів чи пам’ять про далеку батьківщину предків… Тому актуальне для нашого регіону дослідження родинної та регіональної ідентичності, родинних традицій, цінностей та популярних страв може стати шляхом до усвідомлен ... Читати далі »
Просмотров: 1479 | Добавил: eu-klub | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)


   12 травня фільмом «Три кольори» Кшиштофа Кєсльовського розпочався тиждень європейського кіно у Кременчуцькому державному політехнічному університеті імені Михайла Остроградського. Заплановано також перегляд фільмів «Образи Європи», ексклюзивного відео про здобуття незалежності Литви, зробленого відомим журналістом, депутатом Верховної Ради України 1 скликання від Кременчука Вадимом Бойком та студією "ГАРТ", та "Мрійники" Бернардо Бертолуччі. Заходи відбуваються на відзначення Дня Європи. Дана ініціатива реалізується в рамках проекту «КІНОальтернатива» який здійснює Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» в рамках програми «Чемпіони європейської освіти», проекту громадської організації «Європейський діалог» "Європейська освіта для неурядових ініціатив". Крім щоденного кіноперегляду, Євроклуб КДПУ імені Остроградськог ... Читати далі »
Просмотров: 1359 | Добавил: eu-klub | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)