Вітаю Вас, Гость
Головна » 2008 » Жовтень » 17 » Тиждень Толерантності
09:36
Тиждень Толерантності

             Привіт, друже (бобер))))! Запрошуємо тебе в дивакувату і часом таку не зрозумілу для нас країну Толерантності. Ця історія заснована на реальних подіях, і реальна вона саме своєю неймовірністю. Прочитай уважно цю оповідку і … продовж її, поясни жирні курсивні слова, і пов’яжи ці слова з поняттями толерантності або нетолерантності. Надішли результати своєї надзвичайної розумової діяльності на адресу: eu-klub@i.ua до 6 листопада(тобто 6.11.2008). І буде тобі Щастя!) А разом зі Щастям неабиякі подарунки від Представництва Європейської Комісії в Україні. 
             Не забудь вказати ім’я, прізвище та телефон майбутнього власника Щастя, тобто тебе.


                                                    Казка про Життя:)
             Потрапили якось на острів пани Бредлі, Вільде, Діккенс та Обама (що їх пов’язує, вони і самі не розуміли). 
             Острів був дуже дивний. «Апартеїдом зветься цей рай на Землі, - промовляв «Циркуляр про кухарчиних дітей» на щитку, прибитому до самотнього дерева, - і панує тут гетеросексуалізм, і хто ослухається та відмовиться служити Союзу Трьох Націй буде жорстоко покараний безжальними Лінчами: суддею Чарльзом та капітаном Уільямом»
             Прочитали наші герої цю ахінею, та й продовжили свою мандрівку вглиб острова. Йшли вони недовго та вийшли до чудового водопаду, де зустріли їх гарнюні сестрички Мізогінія та Мізандрія. І частували вони мандрівників дивовижним фруктом спесієцизмом, співали їм пісень герантофобії та танцювали ритуальні полонофобійські танці. 
             І продовжувалося це, здається, цілу вічність. Аж доки не налетів страшний вітер, що нагнав чорних хмар із рясним дощем, градом, снігом та іншим лихом, яке могло б трапитися в тропіках. На щастя добродіїв, поблизу знаходилася сегрегація аборигенів-антисіонистів, де розливали гарячий смачнючий глінтвейн, що неабияк зігріває;-). Та не судилося бути тій ночі спокійною… Ніч, гуртове сопіння аборигенів і прибульців, чисте місячне сяйво у вікні… і таємничі тіні! Гуркіт, ґвалт, крики і воплі! Дикі кабани! Найстрашніші дикуни цього острову! Та згідно з чорною легендою обійшлося без жертв, але з наслідками. В результаті таких несподіваних кліматичних капризів та невротичних зустрічей з окремими представниками фауни захворіли вони на трансфобію. Лікували їх різні і лікарі, і шамани, і ЛГБТ

             Захід проводиться в рамках Тижнів Толерантності загальноукраїнської кампанії „Толерантність як шлях до Європи”, що проходить протягом вересня –листопада 2008р. в рамках «Європейського Року Міжкультурного Діалогу» під егідою Мережі проєвропейських організацій України при підтримці Європейської Програми Міжнародного Фонду «Відродження». Подробиці на сайті: http://tolerant.org.ua/.
Переглядів: 1906 | Додав: eu-klub | Рейтинг: 5.0/2