Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Січень » 18 » В гостях у казки
16:55
В гостях у казки
В які ігри Ви грали, коли були дітьми? Що для Вас історія? Хто творить історію? Що Ви знаєте про Кременчук? Що Ви можете розповісти про наше місто? Які відомі постаті пов’язують Кременчук та Європу? Ці та інші інтригуючи запитання звучали на зустрічі студентів Університету третього віку та представників ГО КІПЦ «Європейський клуб».


Наприкінці минулого року в Кременчуці Крюківською районною радою був створений Університет третього віку. Немала кількість студентів буде безкоштовно отримувати знання на базі коледжу КНУ ім. Михайла Остроградського та у відділенні соціально-медичних послуг тер центру на факультетах «Історико-краєзнавчий» та «Основи медицини та здорового способу життя»


17 січня заняття для студентів історико-краєзнавчого факультету проводили представники Кременчуцького інформаційно-просвітницького центру «Європейський клуб». Зацікавлені відвідувачі курсу почули нову інформацію про людинознавчу історію та познайомилися з проектом «Кроками світових геніїв – унікальний туристичний маршрут Кременчуком», всі без винятку отримали запрошення долучитися до проекту та мали можливість прийняти участь в опитуванні «Імідж Кременчука».

Здається більша частина аудиторії залишилася задоволеною. Особливо можливостям почути інформацію про відомих кременчужан, що пов’язують наше місто з Європою, або європейців, що працювали в Кременчуці, та презентувати оточуючим фотографії з власного архіву про часи, що гріють серце. 

* * * 

Метою проекту «Кроками світових геніїв» - унікальний туристичний маршрут Кременчуком», що здійснюється  Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» є сприяння формуванню іміджу Кременчука, як міста європейських коренів, через залучення громадськості до ознайомлення з культурною та історичною спадщиною, пов’язаною з життям та діяльністю особистостей, відомих в Україні та Європі, шляхом розробки нового унікального туристичного маршруту у вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету.







Переглядів: 965 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0