Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Вересень » 16 » Туристичному маршруту в Кременчуці бути!
14:48
Туристичному маршруту в Кременчуці бути!
14 вересня в приміщення Кременчуцького міського виконкому відбулася прес-конференція з метою презентації культурно-освітнього проекту «Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком», що триватиме протягом вересня – травня 2011/12 рр. 


Перший захід проекту – вивчення громадської думки кременчужан про культурну спадщину та всесвітньовідомих особистостей, які пов’язані з Кременчуком, пройде на День міста – 24-25 вересня 2011 року.

На прес-конференції окрім журналістів були присутні представники громадських організацій, міської бібліотеки для дорослих, краєзнавчого музею та міської влади. Заступник міського голови Віталій Малецький наголосив на зацікавленості міської влади в успішній реалізації проекту та пообіцяв підтримку ініціатив спрямованих на промоцію міста. Також на прес-конференції були обговорені труднощі складання і реалізації туристичного маршруту Кременчуком, переваги і недоліки міста, як одного з туристичних центрів на березі Дніпра з неабияким історичним минулим і стереотипно прозаїчним індустріальним майбутнім. Журналісти виявили зацікавленість у висвітленні результатів дослідження громадської думки. Працівники культурної сфери радісно зустріли новину про можливість відвідати архіви в м. Санкт-Петербург, що передбачено проектом в жовтні місяці.

Відео-репортаж:


* * *
Метою проекту «Кроками світових геніїв» – унікальний туристичний маршрут Кременчуком», що здійснюється Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження” є сприяння формуванню іміджу Кременчука, як міста європейських коренів, через залучення громадськості до ознайомлення з культурною та історичною спадщиною, пов’язаною з життям та діяльністю особистостей, відомих в Україні та Європі, шляхом розробки нового унікального туристичного маршруту у вигляді настільної гри «Кроками світових геніїв» та туристичного буклету.
Переглядів: 1022 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0