Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Вересень » 12 » Трохи правди про тренінги в Угорщині…
16:55
Трохи правди про тренінги в Угорщині…

Якщо ви втомилися від буденного життя і хочете вирватися подалі від міського шуму, welcome to Civil Leadership Academy. Поїхати туди можна, дякуючи сприянню славнозвісного кременчуцького Євро-клуба. Як це, власне, сталося зі мною.

 

І, треба сказати, за якихось десять днів в угорському "містечку" (48 жителів на верхівці гори Матра – це для Європи пристойне містечко) Гальятето ви успішно забудете про все. Крім чудової гірської місцевості з височенними густими лісами, веселої компанії таких же "відірваних" від індустріальних мегаполісів людей і навчальної програми, що допоможе розвинути власні лідерські якості. А ще згадати дитинство, погратися на свіжому повітрі, перебороти усі страхи і повірити у власні сили.

До речі, якщо ви ще не знаєте, то лідерство – це не тільки природній талант роздавати команди направо і наліво. Це ще й уміння вислуховувати своїх опонентів, ділитися обов’язками і довіряти людям. Іноді тим, яких ти зовсім не знаєш!..

Спочатку ігри з зав’язаними очима серед дерев здадуться вам дивними. А ще здаватиметься, що бігання за малознайомими людьми на лісовій галявині не має жодного стосунку до лідерства і світорятівних проектів. Але згодом, після чисельних лекцій, обговорень, завдань і спілкування з дуже вумними особистостями, ви відчуєте якусь внутрішню силу і зможете відшукати власні ресурси для організації якихось заходів чи покращування світу. Або просте і зрозуміле бажання рухати гори))) Це вже залежно від настрою.

   

Переглядів: 964 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0