Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Квітень » 16 » Шукаємо учасника на тренінг з лідерства CIVIL LEADERSHIP ACADEMY І
12:27
Шукаємо учасника на тренінг з лідерства CIVIL LEADERSHIP ACADEMY І

Розшукуємо одного учасника старше 24 років для участі в міжнародному тренінговому курсі, котрий відбудеться з 23 червня до 2 липня 2014 року в місті Ґальятето, Угорщина.

 

Ми прагнемо до побудови міцного європейського громадського суспільства, котре мислить та діє разом у сфері впровадження соціально важливих проектів в ЄС та країнах Східного Партнерства. Наше завдання - сприяння  євроінтеграції, побудові громадського суспільства та регіональному співробітництву.

Якщо нам по дорозі – приєднуйтеся!

Протягом 10-денного тренінгу учасники зможуть попрацювати за експериментальною «польовою» методикою,  навчитися неагресивної вербальної комунікації, розвинути свої лідерські якості в проблемних ситуаціях,  зможете розробити, запустити власний проект та отримати його оцінку.

Після тренінгу ви зможете дати відповідь на питання: «Як бути громадським лідером?»

 

Увага! Після закінчення тренінгу протягом 3-х місяців ментор буде консультувати вас по  skype!

Кому варто долучитися:

  • керівникам та членам  неурядових організацій,
  • тим, хто бажає відкрити власну неурядову організацію,
  • людям, які мають досвід модераторів, соціальних працівників, працівників з молоддю, хто хоче отримати або поділитися досвідом,
  • тим, хто любить кидати виклики і може брати участь протягом всього тренінгу,
  • тим, хто розмовляє англійською, як мінімум, на базовому рівні,
  • спеціалісти по роботі з молоддю, соціальні працівники, психологи, котрі працюють з групами соціально незахищених молодих людей  та хочуть отримати нові лідерські якості і впровадити їх в своє життя.

Відповідно до правил Програми Молодь в дії, організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду.

Учасники повинні за власний кошт зробити собі страхування, сплатити реєстраційний внесок (30+10 євро) та 30% витрат на дорогу. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок 10 євро не повертається.

Уже загорілися бажанням? Поспішайте подати заявку!

Заповніть форму (скачати ТУТ) та відправте її на електронну скриньку app.kremen@gmail.com з темою листа CLA  до 27-го квітня 2014 року (чи раніше!) Відбір учасників буде проводитися до 5-го травня 2014 року. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу CLA_name_surname (наприклад, CLA_vasya_pupkin).

***

Молодіжний тренінг CIVIL LEADERSHIP ACADEMY I ініційований угорською організацією Academy of Experience в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», Ukrainian Youth Centre, 4Youth.Ukraine (Україна)  Stowarzyszenie Mloddziezowych Inicija (Польща), Hay Arajadem Eritasardutyun (Вірменія/Єреван), Belarusian Youth Public Union (Білорусь), Tmelník o.s. (Чеська Республіка), Research-Intellectual Club (Грузія), Asociata Obsteasca Consiliile Americane, Institutul de Instruire in Dezvoltare “MilleniuM” (Молдова), Stepanavan Youth Center (Вірменія), Outward Bound Romania (Румунія), Vintul de Est / Vent d'Est (Молдова), Outward Bound Slovensko (Словаччина), National Assembly of Youth (Азербайджан) й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1280 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0