Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Травень » 26 » Шукаємо 5 учасників на молодіжний обмін в Італії
22:32
Шукаємо 5 учасників на молодіжний обмін в Італії

Спортивні, талановиті, вродливі і просто розумники! Увага!

Шукаємо 5ох учасників для молодіжного обміну з 14 по 22 липня 2014  

в місто Ітрі (Італія).

Що це буде?

Молодіжний обмін High Five for Active Life для людей, котрі переконані, що спорт – це запорука не тільки особистого здоров’я, а й економічного, соціального, екологічного благополуччя.

Завдяки поєднанню розваг та фізичних змагань організатори намагатимуться надихнути молодь брати участь в спортивному житті, аби сприяти суспільній взаємодії та добробуту. Учасники отримають нові знання щодо здорового способу життя, харчування, ментальних релаксації, управління стресом тощо. Все це в поєднанні з різними видами спорту щодня, допоможуть поліпшити учасникам якість життя, підвищити особисту мотивацію, сприяти їх саморозвитку та самореалізації.

Обмін триватиме 8 днів та закінчиться міським спортивним заходом у Ітрі, котрий має на меті поширити інформацію про проект та розповісти, чому так важливо вести здоровий спосіб життя.

В обміні візьме участь 25 учасників із шести країн – Італії, Грузії, України, Вірменії, Туреччини та Греції.

Вимоги для кандидатів:

  • 18-25 років;
  • Володіння англійською мовою на розмовному рівні;
  • Зацікавленість темою здорового способу життя та залучення інших до нього;
  • Бажання працювати в команді та планувати майбутнє співробітництво;
  • Можливості поширення отриманих знань та навичок серед свого локального середовища.

Організатори проекту повністю покривають витрати на проживання, харчування, візові витрати та 70% вартості проїзду. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 20 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (https://docs.google.com/forms/d/1F2ghEjCtZhtBWBqUbUSo3OJuXnD886pKtt8u0UxXU4w/viewform#start=openform  ) до 10 червня.

Про місце проведення.

Ітрі – гарне місто з населенням близько 10 000 чоловік. Розташоване в центрі Італії в Лаціо. 125 км. до Риму та 120 км до Неаполю, а  лише за 20 км від міста – один з найгарніших пляжів Італії. Місто відоме своїм середньовічним замком, відбудованим минулого року, та видобутком оливи.

***

Молодіжний обмін "High Five for Active Life", ініційований італійською організацією «La Milizia dei Folli» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та INSTITUTE OF CULTURE-FOLKLORE-ATHLETI CS-NEW TECHNOLOGIES (Греція), Zift Organization (Туреччина), Armenian Progressive Youth (Вірменія), Georgian Youth for Europe (Грузія) й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1609 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0