Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Вересень » 27 » Рекорд: 7 країн за літо! Кременчук долучився до волонтерських програм у Європі
13:36
Рекорд: 7 країн за літо! Кременчук долучився до волонтерських програм у Європі

Стандартне українське уявлення про волонтера – це людина, яка працює за їжу. А хто такий волонтер Європейської волонтерської служби в рамках Програми «Молодь в дії»? Взагалі не зрозуміло. І що таке Європейська волонтерська служба? А оця Програма «Молодь в дії»? Для кого вони і для чого? Саме про це й будемо говорити у вівторок 1го жовтня в Просторі Ідей.

Запрошуємо всіх бажаючих 1го жовтня на 17:00 до Простору Ідей (вул. Чапаєва, 36-б). У нас в гостях будуть кременчужани-учасники міжнародних молодіжних обмінів, що відбувалися в Туреччині, Македонії, Болгарії, Латвії, Польщі, Грузії, Кіпрі, колишні волонтери Європейської волонтерської служби, та дівчина, що відправиться на волонтерство до Румунії вже через тиждень! Чому? Як? Навіщо? Відповіді на ці та всі інші запитання можна буде почути від безпосередніх учасників у вівторок у Просторі ідей!

Подорожі – це напевно одна з заповітних мрій кожного. Подорожувати й навчатися в Європі – більшості українців. А пожити в Європі й спробувати відчути себе, як вдома – одна з унікальних можливостей для молоді цілого світу/європейського континенту від Програми Європейської Комісії «Молодь в дії». Насправді, 2013й рік є заключним для цієї програми (хоча проекти ще триватимуть у 2014 році), але наше місто тільки починає долучатися до цього руху. Тож чому б не поговорити про ці можливості? Тим більше, що КІПЦ «Європейський клуб» прийматиме в себе волонтерів з європейських країн уже з наступного року (але це поки що таємниця) .

Питання: 0501449467 або 0982396518 Альона

Переглядів: 929 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0