Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Лютий » 23 » Про Європейський Молодіжний Фонд дізналися представники кременчуцьких НГО
19:17
Про Європейський Молодіжний Фонд дізналися представники кременчуцьких НГО
Нарешті відбулася презентація можливостей Європейського молодіжного фонду в Кременчуці. Зустріч пройшла 22 лютого в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського. Незважаючи на майже безкінечний список недержавних організацій міста, присутніх було небагато.


Організатором зустрічі виступив Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» спільно з Управлінням культури та туризму виконкому Кременчуцької міської ради. Серед гостей зустрічі були заступник начальника Управління культури та туризму, представники Міського палацу культури, парку культури та відпочинку «Придніпровський», літературної спілки «Славутич», громадські лідери та лідери студентського самоуправління.

Зустріч почалася зі вступного слова представниці Управління культури та туризму Ірини Каць, яка закликала до співпраці державних культурницьких установ та неурядових організацій. Був зроблений акцент на роботі з молодим поколінням. Наразі існує тенденція перетворення закладів культури в цікаві громадські місця, яку варто підтримувати і розвивати, - зазначалося у виступі.


Безперечно, слухачів зацікавила діяльність фонду та можливості фінансування власної діяльності. Та найбільше аудиторію непокоїли питання щодо формату проектів. «Що таке інтерактивний підхід та європейський вимір? Як навчитися розрізняти поняття ці поняття? Як правильно заповнити заявку? Як ініціювати власний проект?». Ці та інші питання були обговорені під час заходу та в кулуарах після його закінчення. Залишається сподіватися, що отримана інформація допоможе створити та реалізувати нові проекти для української молоді.

***
Проект «Можливості Європейського молодіжного фонду для України» реалізується СМГО «Центр європейських ініціатив» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» з листопада 2011 року по квітень 2012 року.
Офіційний веб-сайт ЄМФ: http://www.eyf.coe.int/fej/
Україномовна сторінка ЄМФ (неофіційний переклад): http://eyf.com.ua/
Переглядів: 909 | Додав: OlegO | Рейтинг: 0.0/0