Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Грудень » 5 » Навколосвітній вечір з Максом Кідруком
23:53
Навколосвітній вечір з Максом Кідруком

            Ви любите пригоди? Постійне відчуття захоплюючого напруження, коли зводить усі м’язи і думки метушаться в неосяжному хаосі, складний і заплутаний сюжет, в якому одночасно зливаються найяскравіші грані містичного пригодницького роману?  

«Твердиня» - новий трилер відомого українського письменника Макса Кідрука – містить в собі все це і навіть більше. В рамках туру присвяченого виходу цієї книги 4 грудня о 18:00 у приміщенні «Простору ідей» та за участі арт групи «Творчий Кременчук» автор завітав до нашого міста, щоб особисто представити історію, сповнену загадок та несподіванок.

            Презентація тривала майже три години. За цей час Макс на жодну хвилину не залишав публіку без своєї уваги, блискуча суміш цікавинок та почуття гумору зробили свою справу: всі очі та вуха невідривно слідували за розповіддю, а наприкінці він відповів на всі питання своїх новоспечених шанувальників. Затишна та весела атмосфера, гарячий чай й хороші книги – все це тільки підтримувало панібратський діалог між автором та тими, хто завітав на його вечір.

            Незабутнє враження справила не тільки сама «Твердиня» та довжелезна, хоча неймовірно цікава, історія її створення, а й буктрейлер, який, до речі, Кідрук створив абсолютно самостійно, вбивши кіпу часу на монтаж та опрацювання відео. Але воно того варте. Крім того автор привіз з собою цілий архів фотографій із своїх подорожей, загалом він побував у близько тридцяти країнах світу, серед яких Мексика, Нова Зеландія, Еквадор, Китай, Перу, Ангола, Чилі, Бразилія,  Намібія, то й не дивно, що його розповіді запам’ятовуються кожному – тільки справжній мандрівник може так дійсно глибоко і реалістично передавати на папір дух мандрів.

            Лауреат «Коронації слова», талановитий письменник і інженер Макс Кідрук залишив по собі в Кременчуці не лише книжки, а й теплі, позитивні емоції, безліч посмішок і автографів, а також – обіцянку ще до нас повернутися, з новими історіями та фото звітами.  

Ксения Никельсон

Переглядів: 980 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0