Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Жовтень » 14 » Наші цілі: готовність до критичного мислення, фінансова грамотність та яскравість
13:29
Наші цілі: готовність до критичного мислення, фінансова грамотність та яскравість

12 жовтня в «Просторі ідей» Європейський клуб провів тренінг управління проектами. Олександра Целіщева з Центру регіонального розвитку «Топ-Кая» допомагала учасникам проекту AlternEd, які готуються до реалізації власних ініціатив у Кременчуці та Комсомольську, зробити їх ефективними і доречними.

 

Учасники поділилися власним розумінням проекту та отримали нагоду попрактикуватися у формулюванні його проблеми, мети й завдань. Вчилися грамотно пояснювати громаді та донорам, чому та чи інша проблема є важливою, до чого призведе її ігнорування або відкладання. Врешті, вчилися відрізняти проблеми та потреби громади від своїх власних, а також набиралися мужності відмовлятися від проектів, для реалізації яких у нас недостатньо сил та ресурсів.

Тож з’ясувалося, що учасники тренінгу планують насамперед взятися за такі справи:

  • організація самоосвіти громадян та поширення здатності до критичного мислення,
  • підвищення фінансової грамотності населення та здатності впливати на власне життя,
  • перефарбування центральної частини міста у яскраві різноманітні кольори, щоб подолати сірість і сприяти розвитку.

Залишилося тепер дочекатися оформлення ідей у проекти та їх реалізації. До речі, до участі в конкурсі мікрогрантів (http://eu-klub.ucoz.ua/news/uvaga_ogoloshuemo_konkurs_mikrograntiv/2014-09-29-243) запрошуються не лише учасники тренінгу, а й усі небайдужі та зацікавлені особи, організації, ініціативні групи. Будемо раді надати консультації або організаційну допомогу.

* * * * *

 Громадське об’єднання «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» існує з 2008 року. У 2011 році прийнятий членом Мережі Центрів Європейської інформації України. http://pl.ukrcei.org/

Місія організації – формування суспільства, що базується на європейських демократичних цінностях

Європейський Фонд за Демократію (ЄФД) – нова незалежна установа, яка створена за спільною ініціативою Європейських Держав та інституцій ЄС і надає гранти на підтримку місцевих прихильників демократичних змін.https://democracyendowment.eu/

Переглядів: 1003 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0