Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Серпень » 23 » «На перехресті демократизації» в день Незалежності
07:58
«На перехресті демократизації» в день Незалежності
Саме так («On the crossroad of democratization») називається вулична фотовиставка, що триватиме 24 серпня з 17ї до 19ї години. Метою фотовиставки є візуалізація результатів молодіжного обміну, що відбувся в липні цього року в Латвії. На виставці будуть представлені світлини, зроблені молоддю з Вірменії, Естонії, Латвії, Росії, Чехії та України на тему демократії та активної участі молоді в громадському житті. 


Доповнять виставку світлини, зроблені під час Кременчуцької літньої екологічної школи-2012. За час тривання школи молоді люди з різних куточків України провели екологічний квест в парку культури та відпочинку «Придніпровський» та спільно з художником розмалювали один з кременчуцьких тролейбусів в стилі еко-арт. Також учасниками були проведені екологічні просвітницькі заняття, кіноперегляди, майстер-класи в своїх містах. Вищезазначеними акціями молодь хотіла виразити свою активну позицію щодо захисту екології та привернути увагу інших до екологічних проблем. Світлини ілюструють ці події.

Співорганізатором фотовиставки виступає група кременчуцьких фотографів, моделей, дизайнерів «Creative mix». Ця ініціативна група відома кременчужанам організацією різних тематичних фото-зустрічей. Серед яких: «Фарби», «Фото-сушка», «Ляльки», «Схід», «Казки», «Янголи та демони», «Мафія», «Стиляги» тощо.

Тож шукайте нас на алеях скверу Жовтневого 24 серпня з 17ї години! Чекаємо на Вас!

***

Проект відбувається за підтримки програми Європейської комісії «Молодь в дії».

Організатором фотовиставки є Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб». Контакт – 0501449467 Альона.

Контакт – 0975804466 Анастасія
Переглядів: 859 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0