Вітаю Вас, Гость
Головна » 2012 » Лютий » 20 » Можливості Європейського молодіжного фонду для України
11:43
Можливості Європейського молодіжного фонду для України
Чого Вам не вистачає для щастя, здійснення мрій і громадських ініціатив? Найчастіше у відповідь можна почути: «Грошей!». Громадський сектор у цьому випадку не є виключенням. Досвідчені люди знають, що важливіші не гроші, а ідеї. Для реалізації цікавого задуму кошти завжди знайдуться.

 

22 лютого о 14-й годині в приміщенні конференц-залу Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського (вул. Першотравнева, 20, ауд. 1211) будуть презентовані пропозиції Європейського молодіжного фонду для України. Неурядові організації дізнаються, як скористатися можливістю одержати фінансову підтримку. Розмова йтиме про молодіжні проекти, що стосуються:

  • освітньої соціальної, культурної та гуманітарної діяльності загальноєвропейського характеру;
  • діяльності, спрямованої на зміцнення миру та співробітництва у Європі;
  • роботи, направленої на підтримку тісного співробітництва та кращого порозуміння між молодими людьми Європи, зокрема, шляхом розвитку інформаційного обміну;
  • діяльність, спрямована та активізацію взаємодопомоги у Європі та у країнах, що розвиваються з культурною освітньою та соціальною метою;
  • досліджень, наукових розробок та документації із молодіжних питань.

На зустріч запрошуються представники неурядових молодіжних організацій та організацій, що працюють з молоддю. Сподіваємося, що знайомство з цим Фондом допоможе кременчуцьким НГО реалізувати власні ініціативи.

Організатором зустрічі в Кременчуці виступає Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» спільно з Управлінням культури та туризму Кременчуцького виконкому міськради.
Довідки, питання та пропозиції за телефоном 0501449467, Альона Глазкова

***
Проект «Можливості Європейського молодіжного фонду для України» реалізується СМГО «Центр європейських ініціатив» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» з листопада 2011 року по квітень 2012 року.
Офіційний веб-сайт ЄМФ: http://www.eyf.coe.int/fej/
Україномовна сторінка ЄМФ (неофіційний переклад): http://eyf.com.ua/
Переглядів: 1129 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0