Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Міжнародний обмін «The Power of Sharing»
21:24
Міжнародний обмін «The Power of Sharing»

Розшукуємо 4x учасників (2 дівчат та 2 хлопців) для участі в міжнародному молодіжному обміні "The Power of Sharing", який відбудеться з 9 по 16 березня 2014 року в місті Бакуріані, Грузія. 

                 

Існує іспанське прислів'я, яке стверджує «голод загострює розум», яким можна пояснити великий резонанс і зростання нового руху під назвою "спільне споживання (CC)" або "економіка обмінів". Наприклад, ми можемо знайти бартерні ринки торгівлі, обмін автомобілів/велосипедів/будинків, коворкінг, краудсерфинг (Crowdfunding), каучсерфинг (CouchSurfing), позички та оренда від людини до людини, існує навіть віртуальні валюти. А що станеться, якщо ми пристосуємо цю концепцію до сфері роботи з молоддю? Чи можемо ми задовольнити потреби, створені реальною економічною ситуацією, і використовувати ці нові методології спільного використання для поліпшення якості молодіжних проектів? Відповідь –  ТАК! Хочете дізнатися як? Приєднуйтеся!

Вимоги для кандидатів:

-          18-30 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-          Зацікавленість темою ощадливого використання ресурсів;

-          Готовність приймати участь в підготовці до тренінгу та популяризації результатів проекту.

40 молодих людей з Грузії, Італії, Іспанії, Чехії, Франції, України, Вірменії та Азербайджану зберуться в грузинському місті Бакуріані, щоб обговорити проблему економії ресурсів та можливостей спільного їх використання. Ви вважаєте, що сучасна молодь здатна лише збільшувати споживання? Чи думаєте, що молодій людині взагалі не потрібно багато речей? Чи можемо ми домовитись і всі разом діяти в рамках концепції сталого розвитку? Поїхали з нами до Бакуріані – там поговоримо! J

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (скачати можна тут) до 26 лютого на електронну скриньку app.kremen@gmail.com з темою листа YE_Mar_14. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу YE_ Mar_14_name_surname (наприклад, YE_ Mar_14_vasya_pupkin). Додаткова інформація - тут

***

Молодіжний обмін "The power of sharing", ініційований грузинською організацією «International Centre of Peace and Integration (ICPI» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та організаціями з Італії, Іспанії, Чехії, Франції, Вірменії та Азербайджану відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1360 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0