Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Квітень » 10 » Міжнародний обмін «HANDS ON – ENVIRONMENTAL PROTECTION IN BATUMI»
19:04
Міжнародний обмін «HANDS ON – ENVIRONMENTAL PROTECTION IN BATUMI»

Розшукуємо  5-тьох учасників для участі в міжнародному молодіжному обміні «HANDS ON  ENVIRONMENTAL PROTECTION IN BATUMI», який відбудеться з 3 по 13 липня 2014 року в місті Кобулеті, Грузія. Молодіжний обмін є практичним проектом для активних людей, які хотіли б проявити свою прихильність захисту навколишнього середовища, за допомогою публічних заходів в туристичному місті Батумі, Грузія .

 

Розташований в захоплюючому дух пейзажі, на березі Чорного моря, Батумі росте рік від року як туристичне місце для літнього відпочинку. Як і інших туристичні міста світу, місто стикається рядом з екологічних і природоохоронних питань, у зв'язку з різким збільшенням відвідувачів. Й економічне зростання залишається пріорітетнішим за витрати на охорону навколишнього середовища.

Саме тому, організатори сподіваються, що учасники проаналізують екологічні проблеми в Батумі, оцінять потенціал міста для екологічного та сталого туризму і розроблять невелику екологічну кампанію. Тим самим поділяться результатами діяльності з місцевим населенням і туристами з метою підвищення їхньої обізнаності про екологічну сторону туристського буму.

Вимоги для кандидатів:

  • 18-25 років;
  • Володіння англійською мовою на розмовному рівні;
  • Зацікавленість темою дикої природи і безпеки життєдіяльності;
  • Знання про Європейську Відкриту Ассоціацію з охорони природи;
  • Прагнення пізнати місцеве біорізноманіття;
  • Бажання працювати в команді та планувати майбутнє співробітництво
  • Можливості поширення отриманих знань та навичок серед свого локального середовища.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (https://docs.google.com/forms/d/1F2ghEjCtZhtBWBqUbUSo3OJuXnD886pKtt8u0UxXU4w/viewform ) до 20 квітня

***

Молодіжний обмін "HANDS ON ENVIRONMENTAL PROTECTION IN BATUMI", ініційований грузинською організацією «COMPASS Center» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та “World of the Light Child and Youth centre” (Вірменія),Goychay Development Center - Public Union (Азербайджан), LIBERTAS International (Іспанія), Jeugdbond voor Natuur en Milieu afdeling Brugge (Бельгія), European Intercultural Forum e. V. (Німеччина), EYCB (Чехія) й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1764 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 5.0/1