Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Липень » 5 » Міжнародний молодіжний обмін «Let’s play together»
00:06
Міжнародний молодіжний обмін «Let’s play together»

Розшукуємо 6х учасників (3 хлопців і 3 дівчат) для участі в міжнародному молодіжному обміні "Lets play together", який відбудеться з 20 по 29 вересня 2013 року в Анкарі, Туреччина. Спортивні (і не дуже) учасники власним прикладом сприятимуть залученню турецьких студентів до активного громадянства та здорового способу життя шляхом включення їх в спортивні ігри просто неба.

 

Вимоги для кандидатів:

-          18-25 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-          Наявність чинного закордонного паспорту;

-          Зацікавленість тематикою спортивних занять на відкритому повітрі;

-          Готовність приймати участь в підготовці до обміну та популяризації результатів проекту.

-          Проведення публічного спортивного заходу у своєму місті на основі отриманого досвіду після повернення в Україну

42 представника молоді з Азербайджану, Греції, Грузії, Молдови, Туреччини та України зберуться в університеті Анкари, щоб поспілкуватися про те, як активна залученість молоді до спорту (чи будь-якої його подоби) допоможе вплинути на якість життя тої ж молоді. Учасники зможуть поділитися власним досвідом того, як спортивні ігри просто неба сприяють становленню людей більш соціальними, здоровими та чуттєвими до навколишнього середовища. Кожен випробує власні сили і можливості (як в індивідуальному, так і в колективному змаганні) в 5 видах спорту на відкритих майданчиках. А студенти університету в Анкарі зможуть долучитися до такого здорового дозвілля чи надихнутися для подальших спортивних звершень.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Організаційний внесок – 15 євро.

Чекаємо ваших анкет (заповнити можна тут https://docs.google.com/forms/d/1p02t39tyMh5SKfWGaEVPJvRgJVCiNNlHPoiVFuqgGyg/viewform) до 22 серпня.

***

Молодіжний обмін "Lets play together", ініційований турецькою організацією Ankara University в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», Ecolex Environmental Law Center (Азейбарджан), Ellinikos Organismos Perivalontos (Греція), International Youth Association "Quant (Грузія), "MilleniuMTraining and Development Institute (Молдова), відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1487 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 5.0/1