Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Червень » 10 » Міжнародний молодіжний обмін «Know your rights: Speak up!»
12:30
Міжнародний молодіжний обмін «Know your rights: Speak up!»

Розшукуємо 4х учасників (2 хлопців і 2 дівчат) для участі в міжнародному молодіжному обміні "Know your rights: Speak up!", який відбудеться з 1 по 8 серпня 2013 року у Вроцлаві, Польща.

 

Вимоги для кандидатів:

-          18-25 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-          Наявність чинного закордонного паспорту;

-    Зацікавленість тематикою прав людини, креативність та ініціативність;

-          Готовність приймати участь в підготовці до обміну та популяризації результатів проекту.

Обмін об'єднає 30 молодих людей з Вірменії, Грузії, Італії, Іспанії, Польщі та України. Протягом 8ми днів підніматимуться теми боротьби з безробіттям шляхом заохочення молоді до власної ініціативи, знання своїх прав та вмінь їх відстоювати. Зачіпатиметься тема виключення молоді (з життя суспільства) в зв’язку з тимчасовим безробіттям. Різними інструментами неформальної освіти (робота в малих групах, мозкові штурми, симуляційні ігри, дискусії тощо) планується показати молоді можливості творення суспільних змін їхніми бажаннями та діями.

Хто такий активний громадянин і що таке активне громадянство? Знайомство з одним з найгарніших польських міст, культурами й традиціями інших учасників та своїми власними (бо треба ж буде якось презентувати неньку-Україну), можливість набути нових знань та досвіду, попрацювати в міжнародній команді, повправлятися в англійській (польській, іспанській, італійській, вірменській, грузинській, німецькій, російській…), зрозуміти, що ти можеш робити зміни, права людини – це не просто 11 літер, виявити свої лідерські здібності та креативність. Все це – у серпні у Вроцлаві з молоддю з активною громадською позицією не тільки на ці 8 днів, але й готовою робити зміни в Україні. Учасники мають бути готові проявити свою готовність до змін під час фінального заходу в центрі міста.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Організаційний внесок – 15 євро.

Чекаємо ваших анкет (клік для завантаження анкети) до 20 червня на olenkoglazkova@gmail.com з поміткою «Speak UP».

***

Молодіжний обмін "Know your rights: Speak up!", ініційований польською організацією Dom Spotkan im. Angelusa Silesiusa в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», Vicolocorto (Італія), ОМІХ (Іспанія), Stepanavan Youth Center (Вірменія), Association ATINATI (Грузія), відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Переглядів: 1246 | Додав: CUPitoshka | Рейтинг: 0.0/0